Емилия отново призова да си останем вкъщи и да бъдем

...
Емилия отново призова да си останем вкъщи и да бъдем
Коментари Харесай

Емилия: Да бъдеш себе си не винаги е печелившо

Емилия още веднъж прикани да си останем у дома и да бъдем обществено виновни към хората, които обичаме . Hotnews.bg напомня, че звездата направи прочувствено послание към своите фенове в този дух преди няколко седмици, в които изрече цялостната си поддръжка към щаба и ограниченията, които той взима. Думите й обаче породиха вълна от яд измежду хората, които обявиха, че е елементарно да даваш препоръки, когато живееш в дворец, а в сметките си имаш задоволително, с цел да не работиш с години.



Ядосаните почитатели скочиха на Емилия, че не желаят препоръки, а работа. Въпреки вълната от хейт, с нов пост в обществените мрежи поп фолк изпълнителката разгласи, че седи зад всяка дума от апела си: „ Продължавам да заставам зад думите, които изрекох преди няколко дни. Продължавам да мисля по същия метод,заради многото години, в които съм се срещала с моите фенове очи в очи и постоянно съм била себе си и в никакъв случай не изневерих на себе си!Чувствам се виновна поради хората,които ме харесват,следват и слушат музиката ми,държа да имам позиция и те да знаят каква е.

Да бъдеш себе си не постоянно е печелившо, само че пък оказва помощ да се отличиш и да се изразиш. Съчувствам на всички,които работят в сложни условия като лекарите ни да вземем за пример,съчувствам и на хората,които изнемогват.Но като съчувствам не оказвам помощ с нищо.Съчувствам,защото съм човек и желая да остана човек.Затова още веднъж моля:Нека си останем у дома още малко! Нека да бъдем виновни към децата си, към родителите,към съседите си и приятелите си.

Останете си у дома поради хората,които сега нямат опция да вършат това, което обичат. Да си публично виновен,означава да мислиш за другите.Вярвам,че ще успеем да се оправим дружно.Вярвам, че доста скоро ще се забележим.Не знам къде,не знам по кое време,но всичко ще отмине.Както споделят старите хора: “И това ще мине,и това ще мине,чедо”. Певицата прикани да чуем коментар на bTV за пандемията и показа думите на Светльо Иванов за ограниченията и в другите страни.

фотография:Фейсбук емилия
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР