Емилия Кларк отваря сърцето си и разказва за последната Коледа

...
Емилия Кларк отваря сърцето си и разказва за последната Коледа
Коментари Харесай

Емилия Кларк за последната Коледа на баща си: Готова съм на всичко за още един миг с него

Емилия Кларк отваря сърцето си и споделя за последната Коледа на татко си в прочувствено изявление за The Observer. Той си отива от този свят през юли 2016 година след дългогодишна борба с рака.

Актрисата признава, че през целия си живот не е серпантина да го изненадва с благи жестове. Но в един миг решила, че би трябвало да приготви нещо в действителност огромно.

Така пристигнала и концепцията да провежда екскурзия до Северния полюс. А самото пътешестване я кара да осъзнае същинската стойност на празника.

След два мозъчни аневризма Емилия Кларк споделя за битката си на живот и гибел >>>

 емилия кларк iStock

А тъкмо това пътешестване е последното, по време на което всички членове на фамилията могат да бъдат дружно и да се насладят на компанията си:

Това беше последната Коледа на татко ми. Сякаш нещо вътре в мен ми споделяше, че в този момент е моментът да приготвя огромна изненада за него.

 емилия кларк iStock

Един от най-разпознаваемите персонажи на Емилия е Денерис Таргариен от световноизвестния сериал "Игра на тронове ". Тази роля ѝ оказва помощ да се отдаде на работата и да не мисли за трагичната загуба. Едновременно с това обаче ѝ коства редица неприятни прекарвания:

Случвало се е да съм на публично място с майка ми, която още оплаква починалия си брачен партньор. Идвали са почитатели, с цел да се снимаме, и откакто съм казвала "Не ", са възкликвали: "Очаквах повече от теб. Мислех, че си освен това.

 емилия кларк iStock

Днес, три години след трагичния ден, прочувствено узрялата Емилия споделя своите визии за Коледа:

Коледа е оправадание да прекараш време с околните си. А за мен Коледа е да оцениш и да се държиш крепко за това, което имаш.

Актрисата споделя, че светът става по-страшен след загубата на родител, само че тъкмо тази загуба я кара да израсне като персона. Така съумява и да се освободи от своя отровен "детски оптимизъм ".

След два мозъчни аневризма Емилия Кларк споделя за битката си на живот и гибел >>>
 хороскоп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР