Емили Тротинетката твърди, че е била жестоко пребита. Мелето се

...
Емили Тротинетката твърди, че е била жестоко пребита. Мелето се
Коментари Харесай

Емили Тротинетката твърди, че е била жестоко пребита

Емили Тротинетката твърди, че е била грубо пребита. Мелето се разиграва във Варна, а в него с изключение на Тротинетката вземат участие нейният обичан - някогашният културист и участник във " Фермата " Тихомир Рангелов, общата им другарка - 31-годишната софиянка Елизабет Зарева, и варненецът Момчил Станчев.

" Момчил ме преби, 10 минути съм лежала на пода в безсъзнание. Като се свестих, бях цялата в синини и отоци. Можех и да почина, само че ме избави полицията ", сподели първо за изданието скандалното блонди от Плевен.

Четиримата " герои " ще обясняват кой прав, кой крив в " Съдебен спор " тази събота, само че " България Днес " към този момент разполага с всички детайлности от мелето от първа ръка.

" Историята с този човек, Момчил Станчев, който за мен е доста рисков, стартира през лятото. Тогава се разхождахме с Елизабет в един от парковете на Варна и се заприказвахме с него. Елизабет искаше да направи една " дръпка " от неговата цигара. После той стартира да й написа в чатовете, доставяше й цигари и двамата се сближиха ", описа предисторията на обществения побой Тротинетката.

21-годишното трансмомиче твърди още, че " Станчев се влюби в Елизабет и я изиска за себе си ". " Всичко стартира оттова, че в един миг Елизабет ни сподели, че не може да живее под един покрив и с мен, и с Тихомир. И изиска да ме изгони от жилището му във Варна, само че Тихомир не разреши ", разкрива пикантерии от " кухнята на любовната триада " Емили.

" Елизабет отиде да живее при Момчил, само че след това се върна при нас. Тогава той побесня, стартира да ни причаква пред входа, да ни следи, да ни ругае по телефона и в чатовете, да ни заплашва... ", разказва издевателството, на който съгласно нея са били подложени, русокоската.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР