Емили Тротинетката е в самостоятелно жилищно помещение, тоест килия в

...
Емили Тротинетката е в самостоятелно жилищно помещение, тоест килия в
Коментари Харесай

Далеч от жените и от мъжете: Тикнаха Емили в самостоятелна килия

Емили Тротинетката е в независимо жилищно помещение, т.е. килия в пловдивския арест. Това оповестиха от правосъдното министерство.

Повод за питането станаха десетките мнения и даже бъзикни във фейсбук в каква килия е Емили. Някои допуснаха, че " е в мъжка, други - в женска, а трети - по средата ", написа 24 часа. Оказва се обаче, че пловдивските чиновници на правосъдната защита и местата за отнемане от независимост са взели най-разумното решение - да я настанят сама в килия, надалеч и от мъжете, и от дамите. 
По персонална карта 21-годишната русокоска се води Даниел Йорданов, само че се показва като Емили Йорданова. Самата тя се дефинира като лесбийка, която живее в фамилна триада, или още в полиаморна връзка. В тази връзка са 36-годишният Тихомир Рангелов, който нашумя около присъединяване си във " Фермата ". Тогава той беше гей, който имаше дълга моногамна връзка с мъж. После стана русокоската Мелиса и стартира процедури по промяна на пола, в това число с хормонални лекарства. Отслабна доста и мускулите му на фитнес инструктор и специалист по здравословно хранене, се стопиха. През предходната година обаче Мелиса още веднъж стана Тихомир. Причината беше, че искаше да подписа брак с Емили, а както е известно, нашата конституция не позволява еднополови бракове.  Дали обаче е вероятен този брак не е доста ясно, тъй като по персонална карта пък Емили се води мъж. 

   Емили с Елизабет и Тихомир СНИМКА: Фейсбук/Emily Yordanova

Емили с Елизабет и Тихомир / СНИМКА: Фейсбук/Emily Yordanova

Тихомир обаче може да се ожени за третия човек в тяхната полиаморна връзка - Елизабет, която е бисексуална. За любовта си тримата споделят обширно в ютюб канала си и доста хора се радват на хармоничните им връзки. Самите Тихомир и Елизабет споделят, че са моногамни, а в триадата единствено Емили има обич и отвън връзката. 

   Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специфични потребности СНИМКА: facebook/Milen Gotti

Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специфични потребности / СНИМКА: facebook/Milen Gotti

Щастието им обаче помръкна преди няколко дни, когато 21-годишната Емили, добила известност и с прякора си Тротинетката, поради скоростта, с която хвърчи по улици и автомагистрали, от няколко дни е в пловдивския арест. Тя беше арестувана дружно с други двама така наречен инфлуенсъри - Чеченеца и Тошо Куката. Тримата се гавриха с юноша със специални  просветителни потребности. Клипът, на който се вижда по какъв начин те водят момчето като куче и му хвърлят чаша, с цел да им я донесе, възмути стотици хора, а прокуратурата повдигна обвиняване на тримата за безчинство. 

Малко евентуално е по това обвиняване Емили да влезе в пандиза, тъй като има чисто правосъдно минало, няма други престъпни прояви, и най-вероятно наказването и би било условно или административна санкция. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР