Емили Ратайковски шокира с признанието, че е била сексуално насилвана

...
Емили Ратайковски шокира с признанието, че е била сексуално насилвана
Коментари Харесай

Емили Ратайковски шокира: "Усетих студени чужди ръце върху голите ми гърди"

Емили Ратайковски шокира с признанието, че е била полово насилвана на снимачната площадка на музикалното видео към хитовата ария " Blurred Lines ". Красавицата упреква артиста Робин Тик, че я опипвал без единодушие по време на фотосите на видеото през 2013 година

Твърденията са част от идната книга на Ратайковски " Моето тяло " и точно в нея тя написа, че Тик " се е върнал на снимачната площадка малко пийнал, с цел да снима единствено с мен ", а тогава е опипал гърдите ѝ. " От нищото почувствах прохладата и чуждостта на ръцете на чужд, обхващащи голите ми гърди откъм гърба. Инстинктивно се отдалечих, поглеждайки обратно към Робин Тик ", написа тя.

Виж още: Джорджина Родригес: " Искам брак, само че не зависи от мен "  

Припомняме, че Ратайковски се появи във видеото дружно с Тик, Фарел Уилямс и рапъра ТI. Режисьорът на видеото Даян Мартел удостовери за подобен случай през " Сънди таймс ". " Спомням си момента, в който той я хвана за гърдите. Той стоеше зад нея, до момента в който и двамата бяха отстрани по отношение на мен ", сподели тя. Режисьорът сподели, че по-късно Тик се е извинил, а на този стадий той не е коментирал нищо повече.

Blurred Lines оглави класациите по целия свят, трансформирайки се в най-сваляната ария на Англия за всички времена през 2014 година Песента обаче се сбълска с доста кавги и рецензии по отношение на текст и видео. Някои заподозряха, че в песента се пее за секс без единодушие, а Фарел по-късно показа, че в никакъв случай не е помислил за думите в песента. Тик пък отбрани парчето и не одобри рецензиите.

Виж още: Сузанита се оплака от подранила есенна меланхолия! Певицата най-сетне проговори за новия си приятел 

Изображение: https://www.instagram.com/emrata/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР