Емил Велев - Кокала, даде интервю пред Гол, в което

...
Емил Велев - Кокала, даде интервю пред Гол, в което
Коментари Харесай

Кокала: Левски има сили за второто място, защото първото е окупирано от доста дълго време

Емил Велев - Кокала, даде изявление пред " Гол ", в което проучва представянето на Левски в срещата с Крумовград. Последният треньор, извел " сините " до последната им шампионска купа, разяснява и други тематики към обичания си клуб.

" Смятам, че Левски можеше да играе и за победа, макар че остана с 10 души на терена. Може би Костов трябваше да промени схемата на игра. Също по този начин и да се нападна по-масирано тима на Крумовград, който се беше окопал в дребния пеналт. Може би бразилецът трябваше да остане централен нападател, а до него да има още един човек, до момента в който в отбрана да бъдат трима души. Това обаче към този момент си е решение на треньора.
 Разкриха по какъв начин се е натрупал дългът на Левски към Национална агенция за приходите през годините
Разкриха по какъв начин се е натрупал дългът на Левски към Национална агенция за приходите през годините

Поне по този начин твърди известният " наследник " почитател Пепи Димитров

Гостите направиха доста малко офанзиви. Почти с нищо не заплашиха вратата на Левски, макар че бранител на " сините " беше изпъден.

Алекс е добър състезател. Левски не, че сбъркаха, само че трябваше да се опитат да го вземат, защото Левски постоянно е играл с централен нападател, който е таран. Две крила и централен нападател, което е главното.

Не знам тъкмо какво се е случило. Момчето имаше предпочитание да премине в Левски. Както се споделя, Крумовград имат една улица и два трафопоста. Нормално е състезател, който желае да напредне в специалността, да отиде в по-сериозен тим.

Идва тежка серия от мачове, като изключвам гостуването на Етър във Велико Търново. След това идват конфликти със Славия, Лудогорец, ЦСКА, Черно море, които ще покажат в какво положение се намира Левски. Ще се изяснят и упоритостите за този сезон.

Мисля, че Левски има опция да гони второто място, тъй като първото е окупирано от много дълго време ".
 Фабио Лима зарадва треньорския щаб на Левски
Фабио Лима зарадва треньорския щаб на Левски

Ще бъде подготвен за мача против Етър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР