Емил Кошлуков явно много се е амбицирал да върне старата

...
Емил Кошлуков явно много се е амбицирал да върне старата
Коментари Харесай

БНТ прилапа Бойко Кръстанов от „Съни бийч”

Емил Кошлуков очевидно доста се е амбицирал да върне остарялата популярност на Българската национална телевизия. След като вкара в програмата два нова и явно скъпи бг сериала – „ Вина ” и „ Войната на буквите ”, а за международното по футбол отмъкна Андреа Банда Банда от Нова тв, той прилапа и Бойко Кръстанов от Би Ти Ви. Младият артист, който до неотдавна беше лице на частната медия като съществена звезда в сериала й „ Съни бийч ”, става водещ на ново шоу за младежи по Българска национална телевизия.
Предаването, което Бойко Кръстанов ще води по публичната телевизия, е със заглавие „ Това го знам ”. Това е куиз шоу, в което право на присъединяване имат възпитаници от 9-и до 11-и клас. Студиото е спонтанна класна стая, а участниците ще би трябвало да минат през 4 равнища, „ с цел да оцелеят ”, както споделя водещият в рекламата на новия план. От малкия екран дефинират предаването си като „ здравно-образователна тийнеджърска викторина ”, а концепцията му е да покаже по какъв начин образователният материал може да бъде показан в съвременна интерактивна тв игра. Във всяка равнище на викторината се събират „ животи ”, а главната концепция е да се забавляваш, като в това време трупаш или демонстрираш познания. Форматът включва въпроси, логичен задания, музика и развлечение, настояват от Българска национална телевизия, показани в стилистиката на видеоигра с детайли, познати от обществените мрежи.

Предаването потегля от 15 януари и ще се излъчва всяка неделя от 17 часа . Дали ще има триумф? Засега няма по какъв начин да се каже, той като младежите като цяло не гледат доста телевизия. Вкарването на шоуто в неделната следобедна стратегия обаче е сигурен знак за друго – публичната медия се е отказала да се бори за неделния следобеден рейтинг с политическо предаване в опит да конкурира Би Ти Ви и Нова тв. Докато първата излъчва „ 120 минути ” със Светльо Иванов, а втората – „ На фокус с Лора Крумова ”, Българска национална телевизия занапред нататък ще залага на развлекателно-образователния тийнейджърски формат. Обзорното политическо предаване на Мая Костадинова „ Говори в този момент ”, което до скоро се излъчваше в събота и неделя следобяд, остава единствено за събота. От малкия екран обясниха пред „ Уикенд ”, че това решение не е обвързвано с новата игра с Бойко Кръстанов.

Актьорът е измежду най-популярните имена на българската сцена. Той е измежду любимците на младежите и сигурно има шансове да притегли фенове пред екраните – в случай че не възпитаници, то най-малко техните майки и лели. Фактът, че е приел присъединяване в Българска национална телевизия, издава, че от Би Ти Ви са се отказали да снимат планувания преди време трети сезон на сериала „ Съни бийч ”. Известно е, че частната телевизия нормално подписва контракти с главните артисти в своите планове, с които ги задължава да не вземат участие в излъчвания на други медии. Ако Бойко Кръстанов става лице на Българска национална телевизия, най-вероятно не се чака скоро да влезе в план на Би Ти Ви. Досега артистът се свързваше главно с планове на Би Ти Ви – сериалът „ Стъклен дом ”, в който стана известен, комедията „ Съни бийч ”, филмите на Ники Илиев „ Завръщане ” и „ Завръщане ” 2, които се популяризират от „ Би Ти Ви Студиос ”. Явно обаче прави пауза в това „ медийно партньорство ”, писа " Уикенд ". Новото предаване, в което става водещ, е подкрепено от Просветното министерство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР