Емил Гъргоров се завърна с гръм и трясък в българския

...
Емил Гъргоров се завърна с гръм и трясък в българския
Коментари Харесай

Бадема се завърна с гръм и трясък

Емил Гъргоров се завърна с гръм и тропот в българския футбол след близо година неявяване. Трикратният първенец излезе титуляр за ЦСКА 1948 против Септември Симитли и означи двата гола при триумфа 2:0. Така " алените " не престават да са водачи след победа против един от директните противници в Югозападната " В " група.

Публиката изпадна в възторг и измисли нова ария, в която се повтаря " Бадем,, Бадем ". Над 400 фенове се стекоха на стадиона в Драгалевци и видяха доста здрав тим с много ритници. На трибуните бяха видяни японци. Азиатците снимаха с апарати всичко живо по стадиона.

Иначе мачът стартира с напън на ЦСКА 1948. Гущеров претендираше за две дузпи, съдията Николай Йорданов не ги даде. Най-красивата офанзива беше в края на полувремето, когато неповторима композиция беше приключена от Йоан Маринов, само че вратарят на Септември спести по необикновен метод.

Гъргоров откри незабавно след почивката. Той получи топката зад точката на дузпата, литна технично бранител и с левия крайник я завъртя около вратаря - 1:0 за ЦСКА 1948.

В 70-ата минута Бадема завърши гостите с неповторим втори гол. Халфът литна защитник и със мощен удар с десния крайник разстреля вратаря от Симитли. Емо имаше и още един късмет, само че акробатичният му шут излезе в навън. Накрая Гъргоров изиска промяна и разумно обра овациите на публиката.

До края грубостите на Септември най-сетне доведоха за изпъждане на футболист. За 90 минути действително гостите не заплашиха съществено вратаря Христо Бахтерлиев.

" Армейците " остават водачи с 16 точки, преследвачите Хебър и Вихрен имат по 15.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР