Емблематичното лице на новините на bTV – Юксел Кадриев, ще

...
Емблематичното лице на новините на bTV – Юксел Кадриев, ще
Коментари Харесай

Юксел Кадриев пуска любовна лирика

Емблематичното лице на новините на bTV – Юксел Кадриев, ще бъде специфичен посетител в новото издание на " Търси се "  тази неделя, 14 февруари. Меги и Нели ще срещнат водещия с обичаните хора в живота му и тъкмо в Деня на любовта ще оповестят вест, която ще разкрие Юксел в нова светлина.

Обичаният водещ на bTV приготвя своя лична стихосбирка с любовна поезия, която следва да излезе скоро. Юксел стартира да написа стихове през последните години, а редактор на първата му стихосбирка е огромният стихотворец, композитор и артист Михаил Белчев. Самият той ще е и една от изненадите в предаването.

" Юксел ми изпрати някои негови стихове, с цел да ги прочета. В тях видях душата на един сензитивен мъж. Казах му, че не желая да ги коригирам, с цел да не трансформира звученето на неговите преживявания ", споделя пред Меги и Нели поетът. 

За работата и всекидневието си с Юксел ще опише и екранната му партньорка – водещата на bTV Новините Виктория Петрова. Тя ще разкрие, че двамата стартират да се усещат и като другари след 2-3 години на екран.  " Юксел е извънредно забавен и магически човек. Помагал ми е с доста препоръки в персоналния и професионалния ми свят ", признава обичаната водеща и издава какъв е техният общ обред преди ефир за триумфа на емисията. След нейното предизвикателство, в студиото ще влезе и постоянно усмихнатата водеща на прогнозата за времето Натали Трифонова, дружно с която Юксел ще предскаже по ексцентричен метод дали се чака слънце или сняг.

Най-емоционалната среща за водещия ще бъде с неговата пораснала щерка – Габриела, която към този момент е студентка. За нея татко й е образец в живота и индивидът, който я поддържа във всичко. " След раздялата с майка ми аз избрах да остана при татко ми. Бях на 7 години. Понякога не му е било елементарно, само че той е най-силният човек, който познавам ", прочувствено признава Габи. Самият Юксел също няма да скрие голямото си неспокойствие от обичта, която изпитва към единствената си щерка.

Меги и Нели ще го срещнат и с неговите родители, които живеят в родния му град Оряхово. Те ще опишат за голямата привилегия тъкмо Юксел да бъде техен наследник. " Винаги е бил доста грижлив с нас. И ние доста сме му помагали в развъждането на внучката ни. Двамата имат доста мощен контакт ", споделят двамата. Майката на Юксел живее повече от 10 години в София, с цел да е покрай сина и внучката си. " Ако не бяха майка ми и татко ми, нямаше да съумея да се оправя с родителските си отговорности и моята отдаденост на работата ", прям е Юксел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР