Емблематичният рап изпълнител Мишо Шамара се заяде с колегите си

...
Емблематичният рап изпълнител Мишо Шамара се заяде с колегите си
Коментари Харесай

Мишо Шамара скочи на Ъпсурт

Емблематичният рап реализатор Мишо Шамара се заяде с сътрудниците си от група " Ъпсурт ". По негово мнение Ицо Хазарта и останалите не вършат рап в същинския смисъл на думата. Мишо от години живее в Съединени американски щати и рядко се прибира у нас, само че при последния си престой не пропусна да подчертае какъв брой е отчаян от музиката сега, пише  " България Днес ".

" Те са първенци по-най дървеното, неможещо рапиране на света. Някакви нахвърляни думи, звучащи сякаш доста интелигентно. Най-смешното по какъв начин, като излязат на сцена, и си гледат единствено обувките. Ако го няма балета, хората се чудят какво става. Разликата е, че аз постоянно съм правил рап на български език, а те вършат български рап. Дори в този момент, когато знам британски, виждам по какъв начин едно време сме правили нещата както би трябвало. Сега са някакви скоропоговорки ", разсъждава Шамара в подкаст с негово присъединяване. Той продължава с още рецензии към групата и в персоналния си профил.

" Ъпсурт " не са ник'ви рапъри, а поп певици. Какви хип-хопъри може да са тия. Ходят по всякакви приеми да пеят на политици, снимат се с водещи и са любимци на медиите. Нищо общо нямат с хип-хопа. Истински рап съм правил единствено аз. Аз съм момче от улицата. Не знаех нито едно име на политик, дори кой ни е президентът не знаех ", напомня предишното Шамара.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР