Емблематичната тв водеща Мира Добрева премина през доста тежко здравословно

...
Емблематичната тв водеща Мира Добрева премина през доста тежко здравословно
Коментари Харесай

Мира Добрева след излизането си от кома: 2 дни бях между живота и смъртта

Емблематичната тв водеща Мира Добрева мина през много тежко здравословно тестване и към момента е в „ Пирогов “. Тя към този момент се усеща добре след интервенцията от перитонит и животът й е отвън заплаха. За цялостното й възобновяване обаче ще е нужна най-малко половин година.

 

Медиците издават, че в продължение на два дни животът й е бил на косъм. Самата тя отбелязва, че си дава сметка, че живее втори живот.

 

Припомняме, че преди няколко дни щерка й Лора хвърли всички почитатели на Мира Добрева в потрес, заявявайки, че майка й е в медикаментозна кома и има действителна заплаха за живота й. Тогава тя не разкри детайлности, само че прикани да се молят за майка й.

Ако нещата продължат да вървят по проект, ще изпишат Добрева от болничното заведение до седмица, след което възобновяване й ще продължи в домашна конюнктура.

 

Преди интервенцията от перитонит, Мира Добрева била в чудесно здраве и даже се качила до Рилските езера със фамилията й. Малко откакто се прибрала в София почнали да я прерязват мощни болки в коремната област. Дъщеря й признава, че в случай че към момента били в планината, когато я прорязали болките, евентуално към този момент нямаше да е сред живите.

 

Макар хирургическата намеса да минала сполучливо, по-късно водещата развила зараза, която пък довела до други затруднения. Именно това наложило да бъде въведена в реанимация и сложена под медикаментозна кома. Дъщеря й не пропусна да благодари на всички, положили старания майка й да е към момента измежду живите.

 

Тя отбелязва, че майка й към момента е слаба физически, само че откакто се възвърне сама ще опише за случката. Към момента се нуждае единствено от успокоение и дълга отмора. По време на тестването до нея е бил и брачният партньор й Жоро Торнев, с който към момента нямат формален бракоразвод, въпреки да са разграничени от 2 години.

Инфо: Уикенд 

 

Тагове: Мира Добрева тв водеща журналист БНТ перитонит медикаментозна кома възстановяване Жоро Торнев Лора
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР