Емблематичната руска лечителка и гадателка Джуна е починала, след като

...
Емблематичната руска лечителка и гадателка Джуна е починала, след като
Коментари Харесай

Почина феноменалната ясновидка Джуна

Емблематичната съветска лечителка и врачка Джуна е умряла, откакто е прекарала два дни в кома. Това заяви Станислав Садалски, другар на 66-годишната ясновидка, който беше представен от съветските медии.

По думите на Садалски, когато Джуна постъпила в болница, положението ѝ било много обезпокоително. Лекарите отбелязали, че тя има съществени проблеми с кръвта, която съвсем не циркулирала. Освен това ръцете ѝ били вледенени като на труп.

Станислав Садалски добавя още, че Джуна в действителност е мъртва духом от деня, в който нейният наследник Вахтанг претърпява злополука и умира. Според артиста тя просто е изживявала последните си дни, само че към този момент без да има способността да лекува.

Джуна или Евгения Давиташвили е родена на 22 юли 1949 година в Урмия, Краснодарски край. Тя се образова две години в Ростовския колеж за кино и телевизия, само че откакто прекъсва, се мести в Москва. Говори се обаче, че е приключила Ростовския медицински колеж и е изпратена по систематизиране в Тбилиси.

Тя бързо става известна като актриса, врач, астролог и медиум. Джуна също по този начин написа стихове и разкази, рисува. Евгения Давиташвили е създател на Международната академия на различните науки. Тя е притежател на голям брой награди и патенти, включително звездата на Герой на социалистическия труд на Съюз на съветските социалистически републики.

През годините Джуна е лекувала и пособия на редица хора, някои от които доста авторитетни и известни. Сред пациентите на феноменалната Евгения са Робърт де Ниро, Леонид Брежнев, Федерико Феллини и доста други.

От нейната пророческа заложба са се възползвали и доста значими фигури, както от Русия, по този начин и в България. Нейна другарка пък е била и най-голямата българска пророчица Ванга.

Джуна беше носителка на доста огромна мощ. Огромната сила, която преминаваше през нейните ръце, ѝ помагаше да лекува болните и страдащи хора.

След гибелта на сина си Вахтанг през 2001 година обаче светът на емблематичната съветска ясновидка се срина. Тя като че ли загуби голямата нестихващата сила в себе си и избра да продължи живота си като аскет, надалеч от суетата и светските събития.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР