Емблемата на БНТ Инна Симеонова потъна в скръб заради внезапната

...
Емблемата на БНТ Инна Симеонова потъна в скръб заради внезапната
Коментари Харесай

Тв легендата Инна Симеонова погреба съпруга си

Емблемата на Българска национална телевизия Инна Симеонова потъна в тъга поради неочакваната загуба на брачна половинка си Красимир Кръстев. Бизнесменът се спомина в средата на януари на 72-годишна възраст, а някогашната говорителка изрази тъгата си в мрежата. Двамата се радваха на благополучен брак повече от 30 години и имат две огромни дъщери.

От края на 90-те години някогашната тв звезда не работи на заплата, защото мъжът ѝ подсигурил всекидневие на кралица. За да не скучае, той сбъднал една от фантазиите ѝ и вложил голяма сума пари в нейна частна конна база – скъпо наслаждение, което даже мнозина аристократи по света не могат да си разрешат.



Симеонова се запалила по ездата в актьорските си години, когато трябвало да взема уроци за съответна роля. Впоследствие и двете ѝ щерки, които като дребни насочвала към балета и им вещаела интернационалните кариери, се увлекли по конете.

По-малката от тях – Красина, към този момент е професионална състезателка и жъне триумфи в целия свят, заемайки призови позиции. Когато не се занимава с конната си база, говорителката пътешества по света като същинска милионерска брачна половинка. Любимата им дестинация с мъжа ѝ била Тайланд, където отсядали в един от най-луксозните хотели на острова.

Въпреки че преди време претърпели цунами, при което едвам не починали поради страховитите наводнения и рискова конюнктура, продължавали да се връщат на същото място. Така в светските среди дори плъзнал слухът, че в действителност Красимир бил притежател на въпросния първокласен ризорт, което било мощно пресилено. Тази година обаче двамата не съумяха да отидат за последно дружно на обичаното си местенце.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР