Еманюел Макрон се надява, че това няма да е последната

...
Еманюел Макрон се надява, че това няма да е последната
Коментари Харесай

Всички говорят за бялата риза на Макрон и това под нея

Еманюел Макрон се надява, че това няма да е последната му фотосесия като президент на Франция и ще успее. Зад кулисите на предизборния протест от миналия уикенд френският президент се отпусна на дивана, разкопчавайки горните четири копчета на бялата си риза. 

Това нямаше да е нищо изключително, в случай че отдолу под ризата не се разкри окосмената му гръд. Това ли е новата мода или е дръзновен ход на PR-екипа за демонстриране на повече непрестореност?Експертите считат, че това е фешън гаф, само че в обществените мрежи бялата риза в контрастност с естественото за мъжете окосмено тяло разсъни повече позитивни мнения. Повечето дами утвърждават това, че мъжкото тяло би трябвало да е на първо място чисто и спретнато, а не да се натъртва на женски процедури като обезкосмяване. 

Снимката е направена от фотографа на президентството за уеб страницата Soasig de la moisoniere, който следи от близко всички ходове на френския държавен глава. Фотосът бързо се популяризира във всички обществени медии, а и в конкурентните издания.

Завръща ли се модата на 70-те? 

Това питат от британския The Times? И пишат още:

„ Какво очаквате от един политик? Честност? Почтеност? Или гъста топка косми на гърдите, почтена за реклама на шампоан за коса? Това ли е новият Тарзан? “, пита саркастично изданието.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР