Емануил Йорданов, бивш вътрешен министър, коментира избирателния вот по 7/8

...
Емануил Йорданов, бивш вътрешен министър, коментира избирателния вот по 7/8
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Който по време на избори ходи за гъби, после ще ги яде отровни цял мандат

Емануил Йорданов, някогашен вътрешен министър, разяснява изборния избор по 7/8 тв:

" Хората в България гласоподават поради най-различни мотивации. Протестният избор се разпиля първоначално доста тежко и е лесно да се излезе и да се каже: аз съм първа политическа мощ. Не може преди избори да се каже: " не ме интересува, всичките са маскари, аз отивам за гъби ". Но след това ги ядеш отровни цялостен мандат, а може и повече. 

Ако приказваме за контрола в Министерство на вътрешните работи, има един проблем, който би трябвало да бъде решен в бъдеще, само че не съм чул някой да приказва по тази тематика. В Министерство на вътрешните работи има две дирекции, които се занимават с контрола. Едната е инспекторат, другата е вътрешна сигурност. Нито нормативната наредба на активността им е като хората, нито организацията им на работа може да бъде доста похвалена. 

Политическата неустойчивост и икономическите проблеми подтикват растежа на престъпността. Не мисля, че в сегашния миг има внезапен скок. В последните години положението на престъпността е константна големина, само че това не би трябвало да успокоява никого. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР