Емануела изригна кански срещу бившия си Мартин Николов-Елвиса За пореден път

...
Емануела изригна кански срещу бившия си Мартин Николов-Елвиса
За пореден път
Коментари Харесай

Стана страшно! Емануела подпука Елвиса

Емануела изригна кански против някогашния си Мартин Николов-Елвиса

За следващ път някогашните гаджета си изкараха „ кирливите ризи “ на показ. Певицата упрекна Мартин в какви ли не грехове, като преди този момент тя персонално го набута да демонстрира мишци в „ Игри на волята “.

Сега обаче, в свои сторита, зеленооката хала сипе такава вулканична жупел по Елвиса, че ужасно наподобява в профил.За паметливите остана потреса, че преди да влезе в шоуто за устойчивост, Емануела  изпрати с доста благи думи някогашния си ухажор, като даже го обрисува като доста готин.

А в този момент го разгласи за патогенен измамник, параноиден шизофреник, кроманьонец,некадърник, човек без чест  и достолепие, и най-важното- без пари.

В постовете си тя подлюти още повече манджата, като го разгласи за пияч, авантаджия, некадърник  и искрено безличие, което на става за нищо.

В яростта си певицата стигна до такава степен, че изясни, че заведенията за хранене, които ръководи не били негови, а благосъстоятелност на други хора.

„ Този човек е едно голямо безличие, негодник. За нищо не става, проси пари от родителите си, с цел да се устоя. Може единствено да обикаля кръчмите, да се отдава на запои и да преследва известни дами, тъй като мъчително желае да бъде забелязван “, кълве ли кълве Емануела.

Остава обаче огромният въпрос за какво толкоз дълго време поп фолк дивата живя с него. И откакто „ опъна “ общата Денислава в „ Игрите на волята “ му видя големите кривици, смеят се в нета.

Източник: Лупа. бг

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР