Емануела е истинска хищница на сексуалното поле и не пести

...
Емануела е истинска хищница на сексуалното поле и не пести
Коментари Харесай

Сразена! Емануела е бясна, че не успя да разбие семейството на Иван. Звъни му посред нощ и го кани гола в леглото си

Емануела е същинска хищница на половото поле и не пести всевъзможни средства в разбиването на бракове и фамилии. Когато си хареса някого, фолк дивата го изцежда от секс, до момента в който той не може да си каже името.

Не по този начин се получи обаче при последната случка на певицата. Тя се „ заигра ” с Иван Карастоянов, който е неин сътрудник и преподавател в „ Денсинг старс ”. Жена му обаче бързо съумя да съкруши Емануела.

Зорница, която била по-красива от чалгарката, въпреки и не чак толкоз добра в секса, бързо прекратила изневярата на мъжа си със опасността, че не просто ще го напусне, а ще грабне сина им Валери и повече няма да му даде да го види. Тази вероятност смразила танцьора и той се вразумил небрежно. Не единствено заряза Емануела, само че и напусна цялото шоу изведнъж.

Певицата не съумя да скрие разочарованието си от напускането на любовника й. Още в първото предаване без него тя изглеждаше в неприятно въодушевление.

Според слуховете Емануела не се е примирила със загубата. Тя към момента тормозела Иван, непрекъснато му звъняла и пишела измежду нощ, канейки го чисто гола в дома си, само че той не й отговарял и това още повече я вбесявало.

40-годишната чалгарка в никакъв случай не се е вълнувала дали даден мъж е привързан или не, с цел да го смъкна. Чрез секс номерата си съумя да накара Иван да кривне от правия път, само че жена му Зорница се оказа с много мощен темперамент и Емануела този път удари на камък.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Емануела
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР