eMAG беше отличен и получи Best Buy Award, след вот

...
eMAG беше отличен и получи Best Buy Award, след вот
Коментари Харесай

eMAG с отличие за съотношение качество-цена от Best Buy Award

eMAG беше отличен и получи Best Buy Award , след избор на онлайн консуматори, част от без значение изследване на пазара в България, извършено от интернационалната сертификационна асоциация ICERTIAS. Учредената в Швейцария компания се занимава с пазарни проучвания, посредством които открива и сертифицира организации, компании, артикули и услуги с високо качество.

Отличието Best Buy Award се присъжда от ICERIAS, където на база на тяхно лично потребителско изследване го дефинират за явен знак, че продуктите и услугите на дадена компания дават отговор на високи стандарти за качество, като в същото време са на рационални цени. Сертифицирането става след количествено изследване на пазара по новаторската методология CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). eMAG получава приз Best Buy Award за съответствие цена-качество в категория „ онлайн магазин ”, откакто събира най-вече брой гласове в без значение изследване измежду 1200 пълнолетни онлайн консуматори в България, дали отговор на въпроса „ Кой интернет магазин за извършване на покупки онлайн съгласно персоналния Ви опит предлага най-хубавото съответствие цена-качество на българския пазар ”. Отличието се присъжда на всеки две години и взема поради персоналния потребителския опит и мнение, задоволство и усещания, с цел да оцени връзката сред цена и качество.

„ Чест е да получим тази висока оценка от потребителите, потвърждаваща, че напъните ни да предлагаме висококачествени артикули на положителни цени и първокласно потребителско преживяване, дават отговор на техните потребности и условия. Оптималното съответствие цена-качество е основно за триумфа на всеки бизнес и в eMAG непроменяемо се стремим да го осигуряваме, стъпвайки на нововъведения, технологии и вложения. Best Buy Award е знак за доверието на клиентите, което сме спечелили и което ще продължим да оправдаваме “, сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България .

В България eMAG оперира от 11 години, за което време се потвърждава като водеща компания в областта на електронната търговия в страната, предлагайки необятна гама артикули, положителни цени и атрактивни промоционални акции. На платформата на eMAG в България се оферират над 3 250 000 продукта от разнообразни категории посредством съвременни и новаторски практики в бранша, гарантиращи чудесно потребителско преживяване при търсене, поръчка, заплащане и доставка.

Част от платформата е и eMAG Marketplace – екосистема, която дава на производители и търговци достъп до инфраструктура на цифровата стопанска система, богат опит и запаси, необятна база от евентуални клиенти, както и принадлежности за образование. Българският eMAG Marketplace дава на към този момент над 6 000 онлайн търговци канал за осъществяване на техните продажби у нас и в чужбина.

Доброто съответствие качество-цена, предлагано от eMAG, се реализира посредством непрекъснати нововъведения и рационализиране на процесите, вложения в хора, инфраструктура и технологии и насърчаване на разнообразни канали за продажби. По този метод eMAG дава отговор на потребностите на потребителите, осигурявайки им чудесно преживяване и голям брой преимущества на уеб страницата, мобилното приложение и в трите си шоурума в страната.

 

За eMAG:

Основана през 2001 година в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се оферират повече от 3 250 000 продукта от разнообразни категории, в това число смарт телефони, джаджи, тв приемници, преносими компютри, домашен уреди, артикули за бебета и играчки, артикули за дома и градината, за хубост и персонална грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се оферират от eMAG и над 3 000 000 от над 6000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща комфортно извършване на покупки посредством опция за доставка до над 3000 точки за приемане (куриерски офиси, клоновете на Български пощи, easybox), с голям брой варианти за заплащане (онлайн, потребителски заем, натрапен платеж) и комфортно мобилно приложение. www.emag.bg
Тази публикация ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР