Ема Хеминг Уилис, съпруга на актьора Брус Уилис, сподели своите

...
Ема Хеминг Уилис, съпруга на актьора Брус Уилис, сподели своите
Коментари Харесай

Ема Хеминг за Брус Уилис: Започнах деня си плачейки

Ема Хеминг Уилис, брачна половинка на артиста Брус Уилис, показа своите „ тъга и горест “, свързани с нелечимата деменция, от която той страда, заяви Би Би Си.

„ Започнах деня си плачейки, както си проличава по подпухналите ми очи “, сподели тя във видео, оповестено в Instagram. „ Важно е да ви покажа всички страни на това. “

        View this post on Instagram                      

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Американският артист, притежател на пет награди „ Златен глобус “ и две оценки „ Еми “, беше диагностициран с нелечима деменция през февруари. През 2022 година пък беше оповестено, че Уилис страда от афазия – заболяване, което се характеризира с проблеми в говора. Още тогава фамилията му заяви, че той ще приключи актьорската си кариера.

Деменцията затруднява както говора, по този начин и държанието и способността за правене на проекти на Уилис. Лечение или способ за закъснение на хода на болестта не съществуват, тъй че признаците му ще продължат да се утежняват.

„ Хората постоянно ми пращат този вид известие: „ О, толкоз си мощна. Не знам по какъв начин го правиш “, сподели още Хеминг Уилис. „ Нямам избор. Иска ми се да имах, само че би трябвало и да виждам две деца. “

        View this post on Instagram                      

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Причината да споделя тези свои прекарвания обществено по нейни думи е „ лъчът вяра “, който за нея са „ топлината и любовта “ на почитателите.

„ Правя го за себе си толкоз, колкото го върша и за вас, тъй като знам какъв брой доста обичате брачна половинка ми. “

Актрисата Деми Мур, която е някогашната брачна половинка на Уилис, също се причисли към празненството по случай рождения му ден. Тя разгласява фрагменти, в които той пее със фамилията си и получава торта.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Деми Мур и Брус Уилис имат три дъщери.

„ Много се веселя, че всички празнувахме в твое име през днешния ден. Обичам те и обичам фамилията ни. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания – ние всички ги усещаме “, показа актрисата.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Славата на Брус Уилис се дължи на актьорските му изяви през 80-те и 90-те години на предишния век – най-много в хитовите филми „ Умирай мъчно “, „ Шесто възприятие “, „ Армагедон “ и „ Криминале “, както и в телевизионния сериал „ Съдружници непредпазливо “.

Източник: Ада Ефтимова/БТА

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР