Елвира Краснобаева поведе в многобоя при девойките на международния турнир

...
Елвира Краснобаева поведе в многобоя при девойките на международния турнир
Коментари Харесай

Елвира Краснобаева поведе при девойките на „Жулиета Шишманова“

Елвира Краснобаева поведе в многобоя при девойките на интернационалния шампионат по художествена гимнастика „ Жулиета Шишманова “, който стартира през днешния ден в зала „ Младост “ в Бургас. В конкуренцията вземат участие състезателки от 15 страни, измежду които България, Германия, Съединени американски щати, Украйна, Италия и други.

При девойки старша възраст България е показана от двете националки Елвира Краснобаева и Никол Тодорова . След съчетанията с обръч и топка Краснобаева оглави многобоя със общ брой от 62.550 точки. Тя получи оценки от 31.100 точки на обръч и 31.450 на топка, оповестиха от БФ Художествена гимнастика.

Никол Тодорова има 61.700 точки след първите две съчетания и заема второто място във краткотрайното нареждане. И двете грации показаха извънредно устойчиво своите композиции, с цел да си исигурят място на финалите на двата уреда. По правилник на край се класира по една представителка от страна , само че страната хазаин има право да излъчи още една представителка.

Утре предстоят съчетанията с бухалки и лента , след което ще станат ясни призьорките в многобоя и финалистките на обособените уреди. Състезанието продължава в събота от 09:00 часа в зала „ Младост “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР