Елтън Джон дари 1 милион долара на фонда за борба

...
Елтън Джон дари 1 милион долара на фонда за борба
Коментари Харесай

Звезди даряват милиони на Австралия

Елтън Джон подари 1 милион $ на фонда за битка с горските пожари в Австралия. Звездата оповести желанието си по време на концерт в Сидни:

„ Всички изпитваме бездънен почит от работата, която правят пожарникарите ” - сподели той пред многохилядната аудитория. " Има хора, изгубили живота си, до момента в който избавят домове, има хора  загубили и живота, и домовете си. И най-после, имаме и сърцераздирателната покруса с животните и техните местообитания, която почтено казано е в древен мащаби. Ето за какво довечера ще даря 1 милион $ за поддръжка на битката с пожарите ”. 

Ден по-рано акторът Крис Хемсуърт, най-популярен с ролята на Тор от филмите в киновселената на „ Марвел ”, също дари 1 милион $ за битката с горските пожари в Австралия. Той съобщи самичък за жеста на страницата си в Инстаграм.

Хемсуърт предизвиква и своите почитатели да последват образеца му.  „ Надявам се и вие ще помогнете. Всяко пени е значимо. Всяка сума, която можете да споделите, ще бъде доста потребна и скъпа ”, написа звездата.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР