Елка Стефанова е психолог, парапсихолог, ясновидка. Тя работи чрез своите

...
Елка Стефанова е психолог, парапсихолог, ясновидка. Тя работи чрез своите
Коментари Харесай

Невероятен съвет, за да узнаете дали ви е направена магия! Истина ли е?

 Елка Стефанова е психолог, парапсихолог, ясновидка. Тя работи посредством своите способности за разкриване и неутрализация на стрес, злоба, завист, родови проклятия, фамилна и персонална магия. Прилага древнотракийския способ восъколеене и е една от първите, която го разпространява в нашето съвремие. В последните години восъколеенето е шлагер измежду сътрудниците ѝ - предизвестява, че силата не е в самото леене, а в кодовете, които се употребяват. Непрофесионалното восъколеене довежда до следващо отчаяние. Ако не се помогне, хората изпадат още веднъж и още веднъж в обърканост.

Тайните на магията и силата на античния тракийски обред на гадаене по восък великотърновската врачка е наследила от своята прабаба по бащина линия. Ясновидката е измежду най-доказаните имена в развалянето на вълшебства. По нейни думи те биват четири типа – за обич, ненавист, болест със гибел, финансови загуби и житейски провали.

Елка изяснява, че признаците, по които можем да разберем, че сме подвластни на сходен вид интервенция, са неоснователно главоболие, внезапно повдигане на кръвното налягане, мощна нетърпимост сред близки, смяна в връзките сред хората, неустановени медицински диагнози, бодърствуване, превръщане тил на фамилното огнище и смяна в желанията към до неотдавна безинтересни персони. Прибързани и неверни дейности. Напускане на фамилията, привързване към алкохола и мощно изразена експанзия.

" Когато магията е остаряла, постоянно се демонстрират признаците на шизофрения, сомнамбулизъм, привидения и предпочитание да убиваш с избрана мотивация, граничеща за другите хора с полуда “, добавя още ясновидката. Според нея всяка магия, сътворена от човек, може да се скапе.   " Черната магия за гибел и живачната са най-сложни. Ползват се ритуали, молитва и воденична вода. Който не умее да скапва вълшебства, по-добре е да не се захваща. Рисковете не са за занемаряване. Много хора към този момент го знаят от персонален опит “, предизвестява Стефанова.

Тя добавя, че не всеки път неприятностите в живота на човек са от магия. Гадателката дава и няколко насоки по какъв начин елементарно да разберем дали сме за доктор, дали сме под въздействието на зла мощ, или просто се намираме в сложен интервал.

" По пълнолуние вземате едно яйце, снесено в събота. От кръста на горе към главата, до фонтанелата, минавате с яйцето, като острото сочи нагоре. Това яйце оставяте на терасата или на земята през нощта. Ако на сутринта от лявата страна на яйцето има червеникаво кръгче, наподобяващо на щемпел, се обърнете към доктор. Ако на върха на яйцето има 3-4 черни точки, имате направена магия. Желателно е да се обърнете към човек, който да я обезврежда “, изяснява ясновидката.

В случай че намерим муска в дома си, Стефанова приканва да не я отваряме. " Едва ли ще разберете какво е написано. Всеки, който кодира силата на муската, употребява собствен прикрит код. Задължително е единствено да се хвърли в река. Никога не я пускайте в тоалетната. Никога не я горете. Ако сторите това, обричате вас и своите близки на несгоди “, добавя феноменът от Велико Търново.

По нейни заръки не трябва и в никакъв случай да хвърляме плам от печката или гореща вода от пране, тъй като по този метод активираме злите сили. Елка изяснява, че за изработката на вълшебства се употребяват разнообразни неща -  лични движимости, фотоси, коса, нокти. " Кодират се предмети и се внасят в домовете на жертвите. Използват се кръв, вода от труп, кости на риба, сапун, игли, конци, пикантен пипер, съчки от щъркелово гнездо “. Ако открием такива, ясновидката е безапелационна, че би трябвало да се обърнем към експерт за повреждане на магия, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР