Елизара Янева постигна втора двусетова победа и се класира осминафиналите

...
Елизара Янева постигна втора двусетова победа и се класира осминафиналите
Коментари Харесай

Елизара Янева се класира осминафиналите на сингъл при девойките на европейското лично първенство до 16 г. в Парма

Елизара Янева реализира втора двусетова победа и се класира осминафиналите на сингъл при девойките на Европейското персонално състезание до 16 година в Парма (Италия).

Поставената под №4 Янева победи с 6:3, Каролина Гаспарини от Италия. В първия кръг Елизара отстрани с с 6:2, 7:5 Соня Депешова от Словакия. За място на четвъртфиналите Янева ще играе против №13 в схемата Йелин Вандроме от Белгия.

По-рано през днешния ден и също се класираха за осминафиналите на сингъл.

Поставената под №3 при девойките Денчева победи с 6:4, 6:1 Дария Бибанина от Финландия. В първата си среща Роси разгроми с 6:0, 6:1 Александра Панайотиду от Гърция. На осминафиналите Денчева ще играе против Сарина Шнайдер от Швейцария.

Поставеният под №7 при юношите Иванов победи с 6:3, 6:1 Хиде Схунмакерс от Нидерландия. 14-годишният българин започва през вчерашния ден с триумф с 6:2, 6:2 над Джоузеф Мазингам от Англия. За място на четвъртфиналите Иван ще играе против Пиерлуиджи Базиле от Италия.

По-късно през днешния ден Росица Денчева и Елизара Янева ще играят на осминафинал в шампионата на двойки при девойките. Поставените под №1 в схемата българки ще се изправят против Александра Панайотиду и Мирто Проимаки от Гърция.

В шампионата на двойки при юношите Иван Иванов и Александър Митев отстъпиха на осминафиналите с 2:6, 0:6 от Паоло Анджели и Гаспер Матияшич от Словения.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР