Елица Василева е висока 194 см, а Христина Вучкова изостава

...
Елица Василева е висока 194 см, а Христина Вучкова изостава
Коментари Харесай

Елица Василева и Христина Вучкова - заедно и през сълзи, и през смях

Елица Василева е висока 194 см, а Христина Вучкова изостава единствено... с 4. Приятелство, което се извисява до съвсем 4 м, само че в живота просто няма цена. Екстремни, луди и постоянно дружно, изключително в провокациите!

Зададохме няколко въпроса на двете приятелки и съотборнички в националния тим по волейбол, с цел да проверим доколко освен се познават, само че и са склонни да признаят. Категорично разбрахме, че Елица е онази, която е с по-труден темперамент. Хриси е тази, която мъчно споделя вицове, тъй като... не стопира да се смее, а постоянно доукрасява историята.

И двете обичат да слушат музика, и двете обичат да пеят. Ели е онази, която по - елементарно може да разсмее най-хубавата си другарка, а на въпрос - коя знае повече езици, отговорът се оправя чудесно с италиански, португалски, съветски и сръбски. Иска да знае и още - най-много гръцки, тъй като доста обича да учи и да се сблъсква с нови култури. А зад всичко това се крие едно име - Елица Василева!

Накрая завършихме с " камък, ножица, хартия ". Надпревара, в която Ели влезе като новобранец, само че сграбчи огромния трофей. Така, в смешки и закачки, насочваме взор към днешния ден, в който българските волейболистки стартират присъединяване си на шампионата в Пловдив от Златната лига.

Мачовете на " лъвиците " можете да гледате директно по RING, на онлайн платформата ни VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg. Шоуто стартира довечера от 20:30 ч., когато България приема Словакия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР