Елица и Алекса изпотиха мрежата с последната си съвместна фотосесия,

...
Елица и Алекса изпотиха мрежата с последната си съвместна фотосесия,
Коментари Харесай

Елица и Алекса се пуснаха топлес в горещо ВИДЕО

Елица и Алекса изпотиха мрежата с последната си взаимна фотосесия, тъй като на нея са чисто голи. Изненадата се оказа огромна, тъй като надали някой е предполагал да види риалити двойката тъкмо в тази светлина.

Какво още са намислили да създадат преди да се оженят тази година, можем единствено да гадаем. От Елица пък става ясно, че тази гореща фотосесия е чакана от дълго време.

Провокативната фотосесия съумя да разпали немислим пожар измежду почитателите на риалити двойката, които са меко казано мощно впечатлени от освен от крайния резултат, само че и от целия развой на работа, който също става пределно явен във видеото.

" Днес заснехме една красива, персонална, нежна, цветна, ексцентрична за мен фотосесия, само че по този начин дълго чакана ", разкри олимпийската ни медалистка по битка. А малко по-късно, не безусловно във връзка видеото, само че и поради него, написа в мрежата:  " Любовта е всеки ден. Не един път годишно, обичайте се ".

Припомняме, че Елица и Алекса, които станаха известни около присъединяване си в риалитито " Игри на волята ", което Алекса завоюва, се сгодиха в края на предходната година, а към днешна дата по-голямата част от организацията за сватбата е към този момент подготвена. Датата е ясна, поканите са подготвени, роклята на булката е определена.

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР