Елитният тим Царско село отпадна от турнира за Купата на

...
Елитният тим Царско село отпадна от турнира за Купата на
Коментари Харесай

Аматьори изхвърлиха Царско село за Купата на България

Елитният отбор Царско село отпадна от шампионата за Купата на България, откакто загуби с 0:1 гостуването на Левски Крумовград. Единственото попадение в срещата падна в 111-ата минута, когато след центриране от ъглов удар Валентин Сливов съумя да вкара акробатично в мрежата на Християн Василев, който не съумя да се намеси по най-хубавия метод още при центрирането.

Мачът стартира равностойно, а първото голово състояние бе в 11-ата минута. Тогава Васил Шопов изведе Милчо Ангелов самичък против вратаря, само че Макенджиев избави.

Домакините имаха златен късмет за гол в 29-ата минута, когато Бранимир Канамфилов получи добър пас и се озова самичък против Василев, само че стражът на Царско село не даде късмет на топката да влезе във вратата му.

Последваха няколко доста положителни голови положения за футболистите на Тони Здравков, които обаче не бяха осъществени. Първо в 31-ата минута Васил Шопов насочи рисков удар, само че Макенджиев още веднъж избави. В 35-ата минута Миси Мезу смъкна топката към Милчо Ангелов, който стреля, само че опитният пазач на домакините още веднъж избави.

До почивката „ царете “ сътвориха още две обстановки, само че до гол не се стигна.

През второто полувреме играта се придвижи напълно в половината на Левски Крумовград. Още в 55-ата минута Петър Атанасов даде пас към намиращия се на чиста позиция Милчо Ангелов, само че той пропусна. Малко по-късно шут на Александър Александров бе избит от Макенджиев.

Лукас Диас и Петър Атанасов също пропуснаха чисти голови положения.

В началото на продълженията и Миси Мезу се озова в преференциална позиция, само че стреля право във втаратя.Така в 111-ата минута домакините стигнаха до ъглов удар, след който падна попадението за 1:0.

До края на срещата натискът на Царско село не даде резултат и домакините не престават напред в шампионата
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР