Елитният Локомотив (Пловдив) надигра втородивизионния Марица (Пловдив) с 2:1 в

...
Елитният Локомотив (Пловдив) надигра втородивизионния Марица (Пловдив) с 2:1 в
Коментари Харесай

Локо удари 2:1 Марица в контрола

Елитният Локомотив (Пловдив) надигра втородивизионния Марица (Пловдив) с 2:1 в последната си контрола преди подновяването на сезона. Срещата се игра на клубния стадион на „ черно-белите “ в парк „ Лаута “.

Веселин Марчев откри за гостите през първата част, а Мартин Паскалев изравни преди почивката. В края на дуела Локомотив стигна до триумфа с гол на Педриньо.

В 23-ата минута Марчев бе изведен самичък против Илко Пиргов и някогашният състезател на Локомотив преодоля елегантно вратаря на домакините с изстрел по земя за 1:0.

Натискът на домакините даде резултат в 38-ата минута, когато играчите на Александър Томаш изравниха. Бабакар Дион центрира отдясно в наказателното поле на „ жълто-сините “, където Мартин Паскалев бе оставен непокрит и засече с глава в мрежата на Николов за 1:1. При този резултат пристигна и почивката.

Педриньо в 87-ата минута донесе успеха за Локо. Бразилецът засече от въздуха центриране на Ивайло Димитров отляво и по този метод донесе триумфа на своя отбор.

Това бе последна инспекция и за двата отбора преди подновяването на сезона. В първия си дуел от пролетния дял на шампионата в Първа лига Локомотив приема Ботев (Враца), до момента в който Марица започва акцията във Втора лига с домакинство на Спартак (Плевен).
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР