Елитният АТР500 турнир във Виена е вече в хода си,

...
Елитният АТР500 турнир във Виена е вече в хода си,
Коментари Харесай

Програмата във Виена: Става ясен съперникът на Григор за 1/8-финалите

Елитният АТР500 шампионат във Виена е към този момент в хода си, като през вчерашния ден акцията си в надпреварата откри и най-хубавия ни тенисист Григор Димитров, който се наложи безпроблемно над Лоренцо Музети, с цел да подпечата мястото си измежду осминафиналистите. Днес пък настъпва време за изиграването и на последните мачове от първия кръг в австрийската столица, като вниманието безспорно е приковано от конфликта сред двама от най-видните представители на идната генерация - Бен Шелтън и Яник Синер, като също по този начин в игра ще забележим и настоящия първенец Даниил Медведев, който започва отбраната на оценката си.

Програмата за централния корт във Виена ще бъде открита с дуела на Гаел Монфис, който ще опита да продължи мощната си форма след извоюваната купа във Стокхолм, като ще се изправи против Даниел Алтмайер. Непосредствено по-късно ще научим и името на идващия противник на Григор Димитров в конкуренцията, поради обстоятелството че на корта ще излязат Медведев и 19-годишният Артур Фис, като топ поставеният бива напълно привилегирован.

Впоследствие програмата в австрийската столица ни дава считания за мач на деня двубой сред Шелтън и Синер, които ще опитат да повторят невероятната си борба от Мастърса в Шанхай по-рано този месец, когато с триумфа се поздрави първенецът от Токио. Последният дуел за деня пък надалеч не отстъпва на останалите откъм качество, като той даже се явява от втория кръг на шампионата и в него ще забележим някогашния притежател на трофея в надпреварата Александър Зверев, който среща Камерън Нори, до момента в който в хода на деня в по-малката по величина зала в австрийската столица ще се изиграят още две от осминафиналните битки.

Програмата за сряда във Виена:

Централен корт (начало 15:00 часа):

1. Гаел Монфис - Даниел Алтмайер

2. Даниил Медведев - Артур Фис

3. Бен Шелтън - Яник Синер (не преди 18:30 часа)

4. Александър Зверев - Камерън Нори

#Glaubandich Court (начало 13:00 часа):

1. Уесли Кулхооф / Нийл Скупски - Садио Думбия / Фабиан Ребул

2. Аслан Карацев - Борна Гойо

3. Иржи Лехечка - Карен Хачанов

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР