Елитните футболни отбори в Англия ще могат да тренират на

...
Елитните футболни отбори в Англия ще могат да тренират на
Коментари Харесай

От утре: Висшата лига разреши тренировките на малки групи

Елитните футболни тимове в Англия ще могат да упражняват на дребни групи от на следващия ден. Това решение са взели клубовете от Висшата лига на днешната си среща, чиято цел бе дискутиране на " Проект Рестарт ".

Играчите обаче би трябвало да съблюдават прецизно всички противоепидемични ограничения и да заобикалят единоборства със съотборниците си. Днешното позволение е част от началната фаза за подновяването на акцията.

Premier League Shareholders today voted unanimously to return to small group training from Tuesday afternoon – the first step towards restarting the Premier League, when safe to do so

Full statement: https://t.co/8F3qJxZssV pic.twitter.com/nEdWoQ8EGI
— Premier League (@premierleague) May 18, 2020

" Здравето на всеки във Висшата лига е приоритет, а безвредното завръщане към тренировките остава развой, при който се работи малко по малко ", се споделя в известието на Висшата лига.

На Острова работят по " Проект Рестарт " с дата 13 юни, макар че има футболисти, които не желаят шампионатът да бъде възобновен, защото се тормозят от разпространяването на ковид.

Висшата лига бе прекратена в средата на март, а до края на акцията остават 9 кръга.
Висшата лига се готви за рестарт на 13 юни Очаква се тимовете да стартират по-сериозната част от подготовката си в средата на месец май
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР