Елитът на България се сбогува с финансиста Владимир Каролев. Днес

...
Елитът на България се сбогува с финансиста Владимир Каролев. Днес
Коментари Харесай

Близки и известни българи изпратиха Владимир Каролев в последния му път

Елитът на България се сбогува с финансиста Владимир Каролев. Днес в църквата " Св. София " политици, общественици, близки и другари го изпратиха в последния му път, съобщи кореспондент на Блиц.



Сред опечалените бяха и някогашният началник на БНБ Иван Искров, финансовият специалист и политик Кольо Парамов, някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков, ръководителят на Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев, Станимир Илчев, някогашните депутати от Национална движение „Симеон Втори" Деница Димитрова и Милен Велчев, водещият Андрей Арнаудов.



Каролев почина през нощта против 21 октомври.

Каролев беше в тежко състояние след падане в Пирин през май.  Той получи политравма и черепно - мозъчна контузия след 400 метра рухване. Планински екипи издирваха икономиста в планината над 12 часа. Първоначално той беше настанен в болничното заведение в Разлог, а по-късно превозен в " Пирогов ".

  

Икономистът прекара няколко месеца в интензивното поделение на незабавната болница, в стационирано положение, след което беше изместен в друга клиника, определена от фамилията му, в която да се възвръща.

Поклон пред паметта му!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР