Елиът Пейдж, който стана световноизвестен преди години с ролите си

...
Елиът Пейдж, който стана световноизвестен преди години с ролите си
Коментари Харесай

Елиът Пейдж с първа снимка, след като смени името и половата си идентичност

Елиът Пейдж, който стана знаменит преди години с функциите си във филмите " Джуно ", " Генезис ", " X-Men " и други, показа първото си селфи, откакто разгласи, че е сменил половата си еднаквост. В известието, което разгласява в профилите си в обществените мрежи при започване на декември, Пейдж съобщи, че е транссексуален и е редно да се обръщаме с " той " към него, а не с " тя ", както преди.

От известието стана ясно, че към този момент името му е друго - от Елън стана Елиът. Той изрича благодарности към всички " невероятни хора ", които са го подкрепили по пътя му към новото му " аз ".

Виж още:

" Благодаря ви от цялото си сърце. Вашите любов и поддръжка са най-страхотният подарък. Пазете се. Подкрепяйте се. Ще се забележим през 2021 година ", написа към новата си фотография Елиът. На фрагмента виждаме Пейдж да е облечен с черен суичър и очила. 

Припомняме, че като Елиът Пейдж е най-известен с ролята на бременна тийнейджърка във кино лентата " Джуно " (2007), за която получи номинация за " Оскар " за най-хубава актриса. Зрителите го познават и като Кити Прайд в " Х-Мен: Последният конфликт " и " Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще ", както и като екранна партньорка на Леонардо ди Каприо в " Генезис ".

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/elliotpage/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР