Елена Йончева, депутат от БСП, коментира отново в сутрешния блок

...
Елена Йончева, депутат от БСП, коментира отново в сутрешния блок
Коментари Харесай

Елена Йончева притеснена: Ставаме зависими от Турция

Елена Йончева, народен представител от Българска социалистическа партия, разяснява още веднъж в утринния блок на бТВ за какво левите са обезпокоени от рестарта на процедурата за концесията на Летище София.

Социалистите считат, че концесията може да бъде взета от турски компании. Причината е, че преди да бъде прекъсната първата процедура за концесията на аеропорта е имало точно две турски компании, една от които е строител на най- огромното летище в Европа, което е европейската част на Истанбул.

Йончева изясни за какво обаче не е имало проблем към концесиите на Летище Варна и Летище Бургас. Тя съобщи, че двата аеропорта са приличали на бараки, а немските концесионери са ги преобразили.

На въпрос в действителност ли е проблем турска компания в този момент да вземе Летище София, Елена Йончева съобщи, че международната процедура демонстрира това, че мощните подчиняват съперниците си. "Ставаме подвластни от Турция ", притиснена е тя.

По тематиката с мигрантите депутатката от Българска социалистическа партия съобщи, че истината с бежанците ще излезе нескрито. Тя счита, че с построяването на оградата по границата ни с Турция, България е основала канали за трафик и попита дали някой е чул да е разрушен огромен канал за бежанци.

„ Сека Меркел ни връчи сметката - 60 000 мигранти “, съобщи Йончева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР