Елена Сергова от Ергенът се отличава с поведение и отношение,

...
Елена Сергова от Ергенът се отличава с поведение и отношение,
Коментари Харесай

Интелигентна и зряла: Елена подаде ръка на Валерия, ще бъде ли обаче приета

Елена Сергова от " Ергенът " се отличава с държание и отношение, само че това не се харесва на част от девойките в шоуто. Татуираната редакторка показа пред Евгени какви са настроенията измежду част от участничките, откакто ергенът ги заряза по време на среща, която те завоюваха.

Евгени избра компанията на Валерия, която се появи на въпросиня коктейл неканена, само че пък обра точките му.

Виж още: " Въртял съм няколко едновременно ": Богомил от Hell's Kitchen за гаджетата и какво ненавижда в кухнята

Поведението на Евгени буди от ден на ден отрицателни реакции и мнения в обществените мрежи. Не по този начин обаче стоят нещата с Елена, която получи единствено положителни мнения за това, че сподели безусловно всичко на ергена.

" Тази обстановка е доста унизителна за жена като Елена... Жена с момче не е добра композиция... единствено същински мъж може да я оцени, до момента в който момчето Евгени се впечатлява от дълги крайници, палави погледи, пискливи гласчета, тежък грим и високо самочувствие... ", написа консуматор във Фейсбук. 

" Евгени добре си играе по сюжет, само че отлично на Елена, че се осмели да му признае това, което останалите девойки премълчават ".

" Аз персонално адмирирам Елена, тъй като се изправи пред Евгени. Каза Истината, показа страстите си и по този начин би трябвало да бъде. Да бъдеш пряк. Много хора не обичат и не им понася истината. Аз мисля, че тя е една от дребното, които се държат съответно по отношение на обстановката и има действителна преценка за нещата ", гласи още едно мнение. 

Виж още: " Изневерявали са ми ": Ирина Карабаджак разочарована от любовта, само че продължава да я търси 

Междувременно Елена приключи връзката с Валерия за известно време, само че редакторката взе решение да се сдобри с нея. " Знак за прочувствена просветеност е това ", пишат в нета почитатели на шоуто, само че следва да разберем каква ще бъде реакцията на Валерия.

Виж още: " Той е свенлив ": Габриела от " Ергенът " се жалва от Евгени, загатна, че всичко е нагласено 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР