Елена Сергова бе една участничките от втория сезон на Ергенът.

...
Елена Сергова бе една участничките от втория сезон на Ергенът.
Коментари Харесай

Елена Сергова от "Ергенът": Не съм имала дом от шестгодишна!

Елена Сергова бе една участничките от втория сезон на „ Ергенът ”. Тя бе една от главните съпернички на победителката Валерия Георгиева, само че не съумя да завоюва сърцето на Евгени Генчев, видя kliuki.ws.

Този факт разочарова по-голямата част от феновете на сантименталното предаване, които до последно се надяваха, че Елена е тази, която ще застане пред олтара дружно с пианиста.

Дори още по време на „ Ергенът ” се носеха клюки, че откакто е осъзнал грешката си, Евгени е зарязал Валерия и се е събрал с Елена. Е, оказаха се просто клюки и пианистът към момента е с Георгиева и двамата към този момент живеят при майката и бащата на Генчев в Пловдив.

И до момента в който защитничката на животните и Евгени имат свое място, то Елена още се лута по света и не е разкрила своя дом, макар че към този момент има мъж до себе си. Сергова разкрива, че последния път, когато се чувствала „ вкъщи ” е, когато е била на шест, преди развода на родителите й.

Елена признава, че е сменила доста жилища през живота си, само че нито едно от тях не е било „ дом ”. Тя не крие и че непрекъснатите пътувания стартират да й тежат, тъй като са свързани с „ хронична липса на уют, доста бързане, висока доза адреналин и кортизол, и обстоятелството, че някой някъде постоянно ти липсва ”.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР