Елементарен и в същото време много ефективен хранителен режим ще

...
Елементарен и в същото време много ефективен хранителен режим ще
Коментари Харесай

Осемчасовата диета гарантира отслабване и по-бърз метаболизъм

Елементарен и в това време доста ефикасен хранителен режим ще ви помогне както да се разделите с непотребните килограми, по този начин и да подобрите метаболизма си в дълготраен проект.

Нарича се 8-часовата диета, тъй като главният принцип на спазването ѝ е да се храните през 8 часа, също така би трябвало да избягвате прекомерно мазните и сладки храни, споделят диетолози.

Хората, които са се подложили на тази диета, споделят, че по едно и също време са отслабнали и са забързали метаболизма си. Много специалисти разкриват, че тайната на отслабването не е в гладуването, а в храненето със здравословни артикули и в тъкмо избран час.

Нужно е също и да имате самообладание, защото с цел да свалите непотребните килограми по здравословен път, са нужни седмици и даже месеци. Не се доверявайте на експресните диети, тъй като те повече ще ви навредят, в сравнение с да ви оказват помощ.

 Осемчасовата диета подсигурява намаляване и по-бърз метаболизъм

За разлика от тях, 8-часовата диета се базира на здравословен принцип, който настройва тялото, че може да се храни в избран откъслек от време. Сами би трябвало да решите кой да е той съгласно вашата дневна стратегия.

Ако ви е най-удобно да закусвате в 9 часа, това значи, че идващото ви хранене би трябвало да е в 17 часа. В интервала сред храненията може да пиете течности, които не съдържат захар и подсладители.

Когато се храните обаче, няма предел за порцията, стига в нея да не се включват нездравословни храни, които единствено ще разстроят стомаха ви и няма да ви оказват помощ да отслабнете.

Резултати от тази диета може да очаквайте най-рано до месец, само че метаболизмът ви ще е усъвършенстван, тъй че ще може да задържите тежестта си за по-дълго време.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР