Електронната система за прием на деца в общинските детски ясли

...
Електронната система за прием на деца в общинските детски ясли
Коментари Харесай

Обявиха датата за прием в детските градини във Варна

Електронната система за банкет на деца в общинските детски ясли и градини и в подготвителните групи в учебните заведения ще бъде отворена за регистрация на заявки от 9-ти май до 27-ми май, оповестиха за Moreto.net от дирекция „ Образование и юношески действия “ към Община Варна.

За яслена група могат да аплайват децата, родени през 2020 и 2021г., а за първа възрастова група в детските градини - родените през 2019 година Родителите на 5 и 6-годишните деца могат да подадат заявление за подготвителни групи в учебно заведение. Резултатите от първото класиране ще бъдат оповестени до 17 ч. на 6-ти юни. Повече информация на адрес: https://dg.uslugi.io/

За места в детските градини могат да аплайват и родителите на деца от възрастовите групи 2018, 2017, 2016 и 2015 година, като приемът за тях е по входящ номер и става на място в детското заведение при оповестяване на свободни места. Те се разгласяват в рубриката „ Актуално “ на адрес:

Електронната система за банкет в първи клас в общинските учебни заведения на територията на община Варна отваря за регистрация на заявки от 30-ти май до 10-ти юни. Първото класиране ще бъде оповестено на 16-ти юни. Повече информация на адрес:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР