Eлектрификацията е новият ключов фактор за компанията Ford и нейните

...
Eлектрификацията е новият ключов фактор за компанията Ford и нейните
Коментари Харесай

Ford представи визията си за електрическо бъдеще

Eлектрификацията е новият основен фактор за компанията Ford и нейните клиенти. Визията на Ford за нова епоха в подвижността включва революционно потомство интелигентни коли за образован свят, осигуряващи разнообразна гама от решения за задвижващи елементи, приспособени по отношение на потребностите на клиентите.
Ford показа Kuga Plug-In хибрид модификацията на напълно новия SUV на компанията, който ще е и най-цялостно електрифицираният модел на компанията до момента и първият Ford, предлагащ всички версии на хибридни мотори – меки, цялостни и плъгин. В допълнение към SUV гамата в Европа се появява напълно новият Explorer във версия Plug-In хибрид, показан за първи път в Амстердам. Новият пътнически Tourneo Custom Plug-In хибрид също направи своя международен дебют по време на събитието. Наред с това Ford разкри новите модели Fiesta EcoBoost хибрид и Focus EcoBoost хибрид, които оферират тази зелена технология за усъвършенствана спестовност на гориво и по-добро шофиране.



Освен това, Ford разгласи, че новият, напълно електрически Transit, ще се причисли към гамата на електрифицираните лекотоварни коли на компанията през 2021 година А въодушевеният от Mustang напълно електрически SUV модел Puma ще дойде през 2020 година с чист електрически пробег 600 км.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР