Електрическите автомобили не обичат много студеното време и това е

...
Електрическите автомобили не обичат много студеното време и това е
Коментари Харесай

Софтуерен ъпдейт помага на Tesla Model Y да се справи със студеното време

Електрическите коли не обичат доста студеното време и това е неуспорим факт с който производителите се пробват да се преборят по всевъзможни способи. Дори и Tesla, които са едни от най-известните при колите на ток, търсят разнообразни способи да се оправят с това, а наподобява последните им старания са отразени в ъпдейт, който може да се изтегли посредством интернет.

Подобно на телефоните, последното обновяване е налично за притежателите на Model Y и визира основно тези, които живеят в региони с по-студен климат. Както знаем, ниските температури оказват въздействие, както върху пробега, по този начин и върху батериите на електрическите автомобили.

Освен тези минуси, притежатели на Tesla са се оплакали от замръзващи прозорци, замръзнали порти, както и проблеми с портовете за зареждане и техните капачки. От американската компания, очевидно взимат поради недоволствата и през вчерашния ден публично разпространиха ъпдейт, чието изложение не дава съвсем никакви детайлности. Според приложената информация, новостите включват „ Подобрения при студено време и изчистване на бъгове “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР