Електрически стълб падна върху обитаем имот в Шумен следобяд в

...
Електрически стълб падна върху обитаем имот в Шумен следобяд в
Коментари Харесай

Стълб падна върху къща в Шумен – майка и трите й деца останаха невредими

Електрически дирек падна върху населен парцел в Шумен следобед в неделя. За шанс стълбът е рухнал първо върху дърво покрай входа на къщата и то е поело удара. В къщата на ул.“Генерал Скобелев“ по това време била майка с трите си деца на 9, 13 и 16 година 37-годишната Севда Христова не видяла нищо, само че чула адския звук при рухването на стълба. Същото изяснява и свекърва й от прилежащата къща. Жените са признателни, че никой не е минавал в същото време по улицата и няма потърпевши.
 Ñòúëáúò áóêâàëíî ñå å ïîäïðÿë íà âõîäà íà êúùàòà  ×óäî å, ÷å íÿìà çàñåãíàò ÷îâåê îò ðóõâàíåòî íà ñòúëáà  trsh2910-4a  trsh2910-4
Към 16,20 часа на мястото към този момент имаше служители на реда. Първоначалните подозрения са, че микробус е блъснал стълба и е избягал. На мястото обаче, няма никакви следи от автомобил, нито потрошени елементи. Пристигнали експерти от Енерго-Про незабавно са прекъснали електрозахранването в региона.

Стълбът е настоящ. Според живеещи на улицата в основата си бетонът му бил опадал и се виждала арматура.

До рухването се е стигнало, откакто стълбът е бил блъснат от „Фолксваген Транспортер“. Зад кормилото му е бил 68-годишен мъж от Шумен със слухов уред, оповестиха осведомени. Той обяснил пред служителите на реда, че не е усетил нищо. По колата му също нямало огромни вреди. Най-вероятно повода е неприятно положение на стълба в комбиниране с удара от колата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР