Електрическата лимузина Mercedes-Benz EQS трябва да дебютира съвсем скоро и

...
Електрическата лимузина Mercedes-Benz EQS трябва да дебютира съвсем скоро и
Коментари Харесай

Mercedes показа част от електрическата S-Klasse

Електрическата лимузина Mercedes-Benz EQS би трябвало да дебютира напълно скоро и не щеш ли акцията с рекламни тийзъри към този момент стартира. На фотографията, която от Mercedes дават, се виждат линията на тавана, част от стоповете, както и дръжките на вратите.

Както може да видите електрическия еквивалент на S-Klasse ще има по-скоро купеобразна форма и ще бъде причисляван в лифтбек сегмента, в сравнение с в този на обичайните седани. Дръжките на вратите стоят наедно с купето и ще се демонстрират единствено при отключване на автомобила, сходно на тези при последната „ S-ка “.

Макар да не виждаме задницата на EQS, може да разпознаваем стоповете които ще разполагат със личен почерк във вътрешната част и ще резервират външните форми на останалите модели. Позиционирането на модела ще бъде в първокласния клас на електрическите коли, като съгласно Mercedes това ще единственият автомобил в този сегмент, а по-малкият EQE ще се бори с коли като Audi E-Tron GT, Porsche Taycan и Tesla Model S.

Очаква се пробега на електрическата S-Klasse да надвишава 700км, а бързо зареждане да обезпечава 20-минутно пълнене на батерията от 0 до 80%. Най-вероятно ще забележим още няколко тийзъра до формалната премиера на EQS, която се чака да бъде планувана за месец април.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР