Елегантен външен вид, дълги крака или екстравагантна визия. Много жени

...
Елегантен външен вид, дълги крака или екстравагантна визия. Много жени
Коментари Харесай

Има поне 5 женски слабости, на които мъжете не могат да устоят

Елегантен външен тип, дълги крайници или екстравагантна визия. Много дами считат, че с цел да съблазните мъж, би трябвало да имате идеална фигура и сластен темперамент. Но не е тъкмо по този начин.
Всяка жена може да бъде изкусителка, само че не всички осъзнават, че не им би трябвало доста, с цел да го реализиран. Ще ви подскажем кои са петте трика, на които никой мъж не може да устои.

1. Слабост
Една мъдра жена в никакъв случай няма да покаже, че е в положение сама да се оправи с всички компликации. Отваряне на кутия, повдигане на тежки пакети, забиване на пирони - всичко това можем да създадем сами. Но девойките не би трябвало да показват силата си пред мъжа си. Ако желаете да се погрижите за вас, не би трябвало да „ мерите силата “ с вашата госпожа. Една жена знае сигурно, че с цел да си разреши да бъде слаба, би трябвало да трансферира част от проблемите върху своя мъж. Освен това за тях е чест да оказват помощ на „ дама в потребност “.

2. Похвала
Никой мъж не може да устои на жена, която му се възхищава и хвали. Ако желаете да бъдете обичани и мечтани – не пестете от благодарността. Забил е гвоздей? Похвала. Измил е чиниите? Не мислете, че това са елементарни неща и не си заслужават вниманието ви. Похвалата на дамите за мъжете е ентусиазъм за осъществяване на нови "подвизи ". Основното нещо е тя да бъде откровена.

3. Интерес
Способността да слушате и откровено да се интересувате от неговите каузи и занимания постоянно е високо ценена измежду мъжете. Проявяването на интерес към вашия мъж ви прави освен прелъстителен „ обект”. Признанието е значимо за мъжете, те просто би трябвало да знаят и да усетят, че са чути. Ако знаете по какъв начин да слушате и чувате своя фаворит, цената ви ще се усили доста.

4. Мистериозност
Една жена постоянно би трябвало да бъде мистериозна. Не би трябвало да казвате на обичания си всичко, което се случва в главата ви. Оставете мъжа да фантазира, да се разплита и да ви опознава по малко всеки ден. Мъжете са ловци. За тях е значимо да те реализиран и да решат. Ако една жена от първите минути разкрие всичко за себе си, тогава тя става безинтересна за завземане. Дайте воля на мъжката фикция и постоянно ще бъдете мечтани. Важно е обаче да не се прекалява. Една жена би трябвало да бъде мистериозна, а не книга с пъзел на китайски.

5. Женственост
Основното оръжие на нежния пол. Добре поддържан външен тип, прическа, натурален грим - това прави дамата привлекателна. Рокли, поли, токчета постоянно печелят пред дънките и маратонките. Именно женствеността прави дамата специфична в очите на мъжа. Мъжете се нуждаят най-много от нашите женски грижи. Те не могат да го покажат или кажат. По природа те би трябвало да бъдат мощни, мощни и непоклатими.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР