Елефтериос Венизелос – международноото летище в Атина взе приза за

...
Елефтериос Венизелос – международноото летище в Атина взе приза за
Коментари Харесай

Кое е най-доброто летище в Европа

" Елефтериос Венизелос " – международноото летище в Атина взе наградата за най-хубавото такова в категория за годишен пътникопоток от 25-40 млн. пасажери. Това се случи на специфична гала в Каталунския народен музей на изкуствата в Барселона.

На годишните награди за най-хубаво летище, връчвани от Международния съвет на летищата в Европа, гръцкото летище получи висока оценка от съдиите за фокуса си върху оперативната непоклатимост и смелата си тактика за корпоративна резистентност.
-->
С упоритостта си за нулеви излъчвания на въглероден диоксид до 2025 година летището в Атина беше отличено за новаторската си тактика за програмата " Route 2025 ", която има за цел да създава сила на място, като употребява фотоволтаични съоръжения за облекчаване на 100 % от потребностите за електрическа енергия на летището.

В същата категория получиха награди и летищата в Брюксел и Осло.

Годишните награди са самопризнание за високи достижения и водачество въз основа на редица действия на летища от всевъзможен мащаб. Тазгодишните награди акцентираха на основни тематики като резистентност, нововъведения и оперативна успеваемост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР