Елън Дедженерис беше обвинена в тормоз над Марая Кери в

...
Елън Дедженерис беше обвинена в тормоз над Марая Кери в
Коментари Харесай

Елън Дедженерис обвинена в тормоз над Марая Кери

Елън Дедженерис беше упрекната в " тормоз " над Марая Кери в остаряло видео от посещение в нейното токшоу, написа вестник Mirror.

Певицата споделя, че е била бременна по време на изявлението през 2008 година и не е била подготвена да разкрие новината, само че Елън е имала други хрумвания. Тя спретнала „ смешка “ на Марая, като я предиздвикала да пие алкохол, знаейки, че нейният отвод ще „ удостовери “ слуховете, които циркулирали по това време. Изпълнителката, която сега е на 50 години, съобщи, че тогава е била накарана да се усеща " извънредно некомфортно " от водещата, която сега е под обстрел поради " токсичната " атмосфера зад кулисите.

Кадрите бяха прегледани от една от най-големите звезди на Канал 9, Силвия Джефрис, която предприе незабавна офанзива против 62-годишната комедийна звезда, заявявайки, че това е " най-грозното нещо, което е виждала да се случва в ефир ".

В изявление за „ Вълчър “ Марая сподели, че „ мъчно се е справила с следствията “.

Вече има и повдигнати въпроси за бъдещето на Елън по Канал 9, откакто шоуто ѝ бе изтеглено в последния миг и сменено от „ Отчаяни съпруги “. След като „ Уорнър Медия “ организира вътрешно следствие по обвинявания в расизъм и тормоз към личния състав на шоуто, направени от някогашни чиновници, Канал 9 реши да извади шоуто на Елън от графика. Твърди се, че полемиките сред Nine и Warner Bros. по отношение на правата за лъчение за идния сезон, който стартира идващия месец, не престават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР