Ел Фанинг определено няма причини да се оплаква от развитието

...
Ел Фанинг определено няма причини да се оплаква от развитието
Коментари Харесай

Ел Фанинг с ново предизвикателство

Ел Фанинг несъмнено няма аргументи да се оплаква от развиването на кариерата си досега. Едва на 25, тя е едно от сериозните имена в Холивуд с редица игрални филми зад тила си, както и суперуспешния сериал " Велика ", в който извършва ролята на Екатерина Велика.
 Трейлър на трети сеозн на
" Велика " се завръща

Какво ни подсказва филмовият откъс за новия сезон

Докато чакаме третия му сезон получаваме новината, че Фанинг още веднъж ще влезе в ролята на действително съществуваща персона. Филмът I Am Sybil ще наблюдава историята на Шърли Ардел Мейсън - младо момиче, диагностицирано с множествено разстройство на личността.

Психиатърката Корнелия Уилбър стартира да лекува Шърли, а името Сибил е псевдоним, който й е даден, с цел да отбрани самоличността й по това време. Филмът е основан на документалната книга Sybil Exposed: The Extraordinary Story Behind the Famous Multiple Personality Case.

Режисьор на I Am Sybil е Мира Фоукс, а в ролята на психиатърката ще забележим Сара Полсън. От Deadline напомнят, че това ще е следващият филм, отдаден на историята на Шърли Мейсън. До момента има излезли два кино лентата с името Sybil - единият е от 1976 година с Джоан Удуърт и Сали Фийлд, а другият - от 2007 година с Джесика Ланг и Тами Бланчард.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР