Ел Би Булгарикум предлага нова схема на системата за доставка

...
Ел Би Булгарикум предлага нова схема на системата за доставка
Коментари Харесай

Шефът на Ел Би Булгарикум: Търсим максимално качество, ще опитаме да задържим цените

" Ел Би Булгарикум " предлага нова скица на системата за доставка на млякото, което се употребява суровина за млечните артикули.

 

" До сегашния миг имаше директно договаряне с снабдители, което не е подсигурило гласност и нужните количества суровина. Офертите са събирани от избран кръг производители. Сега всички могат да вземат участие. Вчера изтече крайният период за подаване на офертите. В рамките на идващите дни ще се прегледат. Цената е водеща, най-големият разход е за суровината, това ще бъде водещо за установяване на цените на продуктите, които предлагаме ", каза директорът на държавната млечна компания " Ел Би Булгарикум " Ивайло Лилов в студиото на  " България заран ". 

 

Той уточни, че в този момент искащите да доставят мляко са повече. По думите му компромис с качеството няма да се прави.

 

" Търсим оптимално качество с високи критерии и минимална надценка, с цел да се опитаме да задържим цените. Заварих празни хранилища. За да узрее продуктът по цялата технология е нужен месец и половина, ще имаме действителен резултат след толкоз време. При опция цените ще паднат, като преценим кои действия могат да се усъвършенстват ", увери Лилов.

 

Той посочи, че с цел да се стигне до празни хранилища е имало композиция от аргументи - главната - търсенето и потреблението е било доста повече от производството, което е имало сдружението. 

 

В момента няма наличия в складовете и вяска нов партида излиза на пазара. Директорът на " Ел Би Булгарикум " увери, че до половин година ще стабилизира сдружението. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР