Екзекуторите на Мартин Божанов – Нотариуса явно са бързали. Това

...
Екзекуторите на Мартин Божанов – Нотариуса явно са бързали. Това
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Екзекуторите на Божанов са бързали, много хора имат мотив да го убият

Екзекуторите на Мартин Божанов – Нотариуса очевидно са бързали. Това място не е отдалечено, часът не е късен. Майка му е била там, това е очевидец. Изглежда ми преждевременно.

Това съобщи журналистът и представител на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев пред Нова телевизия.

„ Много хора могат да имат претекст. Това може да са ощетени хора от групата, която той координира, а такива има доста. Аз познавам някои от тях. Човекът има парцел – прекрасен, безценен и централен, само че сега не живее в България. Ръководените хора от Божанов изследват това и влизат във притежание в парцела. Имало е даже конфигурирана подслушвателна инсталация, покрай здания с доста магистрати ”, разясни той.

„ Много хора са били подвластни от него. И под, и над него. От нощес потъват в небитието стотици секрети и несъмнено доста хора си отдъхват. Правосъдната система нищо не прави и това продължава от години ", добави още той.

Станкушев също по този начин осведоми, че брачната половинка на Мартин Нотариуса е била чиновник на ГДБОП, като е назначена по конкурс: „ Тя е била легална къртица. Има и други забавни връзки, свързани със фамилията на някогашния основен прокурор Иван Гешев, а оттова и връзка със фамилията на Пепи Еврото – съпругите са работили дружно. ”

" Това, че се е стигало до най-високо, и това, че Божанов има достъп до това и може да реши всичко, което се желае от него, го декларират очевидци. Той в никакъв случай не е бил нотариус, а е държал ръката на нотариусите, които са правили измамите. Отвсякъде излиза, че този човек има голям брой контакти и мрежи към себе си ", добави още журналистът.

По информация на Нова Мартин Божанов – Нотариуса е уцелен с патрон в главата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР