Еквадор и Бразилия завършиха наравно 1:1 в интригуващ и изпълнен

...
Еквадор и Бразилия завършиха наравно 1:1 в интригуващ и изпълнен
Коментари Харесай

Еквадор с още една крачка към Мондиал 2022 след равенство с Бразилия

Еквадор и Бразилия приключиха наедно 1:1 в завладяващ и изпълнен с спорни моменти конфликт от международните квалификации в зона КОНМЕБОЛ.

Каземиро даде ранен задатък на „ Селесао “ с гол в 6-та минута, преди вратарят на домакините Александер Домингес да бъде изпъден с пряк червен картон. Скоро по-късно обаче и бразилците останаха в понижен състав след втория жълт картон на Емерсон Роял.

Еквадорците стигнаха до скъпата точка в битката за класиране на Мондиала в Катар след точната намеса на Феликс Торес четвърт час преди края на постоянното време.

Срещата ще се запомни и някои спорни моменти, откакто стражът на Бразилия Алисон получи два червени картона, които обаче не бяха зачетени след намесата на Системата за видеоповторение (ВАР). В първия случай вратарят на Ливърпул получи пряк червен картон през първото полувреме за високо вдигнат крайник против Енер Валенсия, който след това се трансформира в жълт, а по-късно втори жълт картон в добавеното време на мача също не бе зачетен след преразглеждане от технологията. Все отново, Еквадор се приближи до Катар, като води със седем точки на петия Колумбия, три мача преди края на квалификациите.

В различен дуел, Уругвай реализира скъп триумф при визитата на Уругвай с 1:0. Точен бе Луис Суарес в 50-та минута, а уругвайците са към този момент четвърти с 19 точки, измествайи Колумбия и Перу, които играят в петък вечер. Чили обаче понесе удар след провалянето от Аржентина с 1:2. Анхел Ди Мария и Лаутаро Мартинес бяха точни за „ албиселесте “, до момента в който Бен Бреретон се разписа за чилийците. Тимът е седми с 16 точки.

Аржентина и Бразилия към този момент си подсигуряваха място на Световното състезание, което ще се организира за първи път в историята през зимата сред 21 ноември и 18 декември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР