Ексцентричната дизайнерка от Раковски Милена Каканашева, по-известна като Мегз, предложи

...
Ексцентричната дизайнерка от Раковски Милена Каканашева, по-известна като Мегз, предложи
Коментари Харесай

Мегз търси желаещи за безплатна пълна промяна

Ексцентричната дизайнерка от Раковски Милена Каканашева, по-известна като Мегз, предложи на почитателите си трансформационно премеждие през 2022 година дружно с нея. Практиките са безвъзмездни, а задачата е смяна на себе си и живота за тези, които не знаят от кое място да стартират. Дизайнерката разгласи начало на записването. Ето какво написа тя във фейса си:

" Запиши се за трансформационно премеждие през 2022 с мен Записване до 25.01.2022 на
Практиките са безвъзмездни
Скъпи другари, в случай че желаете да измененията себе си и живота си, само че не знаете от къде да започнете. Ако се чувствате комплицирани и даже изгубени. Ако имате предпочитание, само че не намирате метод или все нещо ви стопира. Ако стартирате, само че губите мотивация и неизменност и се отказвате. Тогава не инцидентно попадате тъкмо през днешния ден в първия ден от новата година на този пост. Нещо във вас желае да покълне и повече не може да бъде спирано. Времето е пристигнало. Заедно ще посадим семената на смяната ", написа Мегз.

Наскоро Каканашева се раздели с всичко материално, което има, с цел да се развива духовно. Това призна самата тя в обществените мрежи. Дизайнерката живее сега в Дубай. Тя разпродаде всичко, останало от бизнеса ѝ с дрехи и стартира нов живот зад граница.

Свързани вести Внезапна смяна: Мегз си отряза косата, има ли нов мъж? СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР