Ексцентричната актриса и певица Кейти Прайс отново изуми феновете си.

...
Ексцентричната актриса и певица Кейти Прайс отново изуми феновете си.
Коментари Харесай

Тази актриса разбра, че привлича духове и дори ги засне! Вижте ги

Ексцентричната актриса и певица Кейти Прайс още веднъж изуми почитателите си. Британката е уверена, че в дома ѝ бродят духове и даже счита, че ги е снимала. Снимките побърза да показа тези дни в обществените мрежи, с цел да потвърди на всички, че не си фантазира.

39-годишната звезда от дълго време е захласната от концепцията, че къщата ѝ в Съсекс е котило на духове. По нейни думи нееднократно в парцела ѝ са се случвали феномени, за които няма разумно пояснение.

Тъй като в това остаряло жилище да са ставали доста събития, а и дълго време никой не желаел да го закупи, Кейти първо търсела причина за духовете в него. В следствие обаче разговаряла с медиуми, които ѝ обяснили, че в действителност самата тя има специфична сила, която работи като магнит за призраците.

За да узнае освен това за своите неканени посетители, красивата британка нееднократно е правила спиритически ритуали. Участвала е и в доста сеанси, водени от екстрасенси.

По думите ѝ обаче за пръв път има неповторимата опция да снима, въпреки и с неприятно качество, страховитите облици, появяващи се в дома ѝ. Някои от тях дамата даже съпоставя с демони.

Тези създания не ме плашат, само че ми се ще да узная повече за тях. Трябва да знам за какво тук и какво желаят от мен и околните ми, написа Кейти в обществените мрежи.

След като тя разгласява фотосите, провокира съществени диспути. Някои от феновете ѝ се отнесоха извънредно скептично към фрагментите. Други пък бяха изплашени от фотосите и предложиха на Прайс да организира ритуали по филтриране на дома от зли сили.

Кадър от призрачните фотоси на Кейти Прайс можете да видите и вие в галерията ни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР