Ексцентрична, шармантна, винаги в епицентъра на клюките, граничещото със скандал

...
Ексцентрична, шармантна, винаги в епицентъра на клюките, граничещото със скандал
Коментари Харесай

Княгиня Калина е винаги във вихъра на скандала

Ексцентрична, шармантна, постоянно в епицентъра на клюките, граничещото със скандал държание и в същото време царска персона, наследница на европейски монарх, в случай че и без корона.

Такава допреди броени дни бе Нейно Царско Височество Калина, княгиня Българска и херцогиня Саксонска (това е цялостната й купа - 6.р.), до момента в който не се трансформира единствено в „ скандална ”.

 

Августейшата персона бе хваната пияна зад кормилото, а поради новоизлюпен закон колата й бе отнета от униформените, а прокуратурата й повдига обвиняване. Доскоро шармантна и известна княгинята и щерка на някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски се трансформира в мотив за яд в обществото поради обстоятелството, че е следващият човек седнал пийнал зад кормилото. Само Господ, шансът и хотелска кашпа стоят зад щастливото събитие, че княгинята не е провокирала пътно произшествие с жертви или ранени Това обаче по никакъв метод не оказа помощ на царска щерка да получи опрощението на нацията, откакто ореолът й падна.

 

Гневът против нея се ускори още повече, откакто се оказа, че царската персона е вдигнала скандал на пристигналите на място служители на реда, заплашвайки ги, че с едно позвъняване ще се наложи да я пуснат, а по-късно хапвала на стомах кисело мляко, за което се знае, че внезапно понижава въздействието на алкохола, а за похлупак отказала и кръвна проба. Народът яростно скочи против княгинята и небрежно се припомниха всички политически шашкънии на татко й, до момента в който партията му Национална движение „Симеон Втори" „ оправяше ” България.

 

Царското семейство замълча за случая с петото дете и единствена щерка на Симеон, но брачният партньор на Калина – Антонио Хосе Муньос, прочут като Китин, сподели, че е постъпила вярно. Защото дозакопа брачната половинка си с нелепи бръщолевения по какъв начин в началото е изгубила кучето си и от тъга е пила чаша вино, само че след случая, а след това и пред испански медии трансформира кучето в загубен папагал, а княгинята го търсела край хотела, където отскочила да похапне, патриотично, несъмнено български печени чушки.

 

Комичното пояснение в допълнение нажежи гнева против царската щерка, която към този момент се приказва, че е сътворила ново разбиране в българския език. Вече не се казвало „ натаралянках се “, а „ накнягиних се “, хихикат зевзеци. Други пък се подиграват по какъв начин ли е реагирал редовият чиновник на КАТ като му се е наложило да изпише в протокола „ Сакскобургготска “, но на Калина по никакъв начин не й е смешно.

 

Според близки на семейството княгинята от години имала проблеми с алкохола. Тя пиела вино от обяд, като от време на време количеството доближавало две бутилки дневно. Да кара в нетрезво положение пък се случвало много постоянно. Просто в този момент чак стана сакатлъкът и влезе в новините.

 

Доскоро царската дъщеря и брачният партньор й щастливо живееха във  „ Врана ” и „ Царска Бистрица ”, необезпокоявани от никого, а Калина бе известна и одумвана единствено поради външния тип на носа си, който стремглаво се свиваше през годините. Най-голямата клевета за нея бе дали е наподобила Майкъл Джексън поради пластична интервенция с неприятен край, поради корист с опиати или поради болен зъб, който инфектирал и я трансформирал в клонинг на Сфинкса в Египет.

 

Княгинята постоянно е била скандална персона, одумвана освен поради ексцентричната си визия, носа си и странните тоалети с тюрбана и какъв брой богата е станала след ръководството на баща си като министър председател, но този път прекрачи границата. 

 

Всъщност мнозина се чудят какви ли наказания щеше да претърпи царската персона, в случай че испанската полиция я бе спипала в това положение и с това държание зад кормилото на кола, както и дали пътните управляващи в Рабат, Мароко, където дълго живя тя се впечатлят от заканите й

 

Княгинята, макар че е „ човек на някого ”, както българите обичат да се показват, се оказа комфортна за депутатите, защото се напи и седна зад кормилото на фона на един от най-безумните закони, създавани в миналото – возило на пиян водач да се лишава, даже и без да е породено ПТП с него. Така и стори самата Калина, която съобщи автомобила си.

 

Княгинята е била не по-малко скандална в държанието си в Испания, където е родена през 1972 година. Завършила артистична компетентност в Лондон, Калина скандализира мадридската преса с изявлението, че събира кости от животни за арт инсталациите си в дома си в Рабат. Младата жена не се свени да попадне в пресата като се появява на събитие с че изцяло гола глава, а на въпроса за какво е обръснала черепа си, изтърсва, че изгубила бас.

 

На 25-годишнината от гибелта на бащата на крал Хуан Карло пък царската щерка цъфна с черен тоалет, само че декориран с крещящо оранжеви очила, а под тюрбана й се подаваха плитки. За камъните по веждите на Калина, тюрбаните и появяването съвсем по сутиен на светско събитие медиите в Испания се умориха да пишат, но тя не миряса. По думите й нейната персона нямало да робува на мода и марки, а ще се облича както й приказва вътрешният глас. А той в това отношение напряко крещи в ушите на царската наследница.

 

Дори на сватбата си – събитие, което трансформира България в тематика №1 на светските медии в цяла Европа, Калина не изневери на стила си – сватбената й рокля бе въодушевена от родните шевици, а след бракосъчетанието херцогиня Саксонска я подари на Националния исторически музей.  Съпругът, за изненада на множеството българи, които зарадвани от джамбурето и 500-те посетители, като че ли те самите женят родственик, се оказа мореплавател, 15 години по-голям от Калина.

Екзотичният, роден в Мароко Китин обаче е и някогашен боен – командос от зелените барети на испанската войска, а след сватбата води половинката си в Рабат.

 

Въпреки това княгинята избра България, с цел да разгласи, че двойката чака бебе и роди също в родината на татко си със секцио Симеон-Хасан « кръстен на дядо си, кадет Рилски, и на краля на Мароко. Момченцето бе кръстено още веднъж по гледище на Калина в България в православната религия, а след дълги лутания тя, брачният партньор и синът й взеха решение да се открият дефинитивно в родината на Сакскобургготски.

 

Мечтата на княгинята, преди да яхне мощното возило, което я изпрати в графата „ разпни я “, бе да яхне жребец и да се състезава за България на конна олимпиада. Затова обаче царската дъщеря трябвало да има българско поданство, което отиде да желае персонално от премиера тогава Бойко Борисов и правосъдния министър Диана Ковачева. Калина даже бе снимана от премиерския антураж по какъв начин двамата с Борисов разискват бъдещия й паспорт и занятие като ездач с националния байрак.

 

Такъв паспорт Калина изиска и за момченцето си, което към този момент от няколко години учи в Американския лицей. А поради изявлението си, че мечтае да язди на олимпиада, щерката на Симеон II получи подарък - расов кон от царска поддръжничка.

Старозагорско. Калина обаче не подценена родината на брачна половинка си – на марокански чай и сладкиши от Рабат, само че с православна църковна работа, двойката означи 20 години от сватбата си на 26 октомври предходната година.

 

За себе си Калина не приказва доста пред медиите, само че признава, че обича спокойствието и ексцентричността, съчетани в едно.

Обожава да „ спре и да помирише розите в парка „ Врана “, само че и да излезе с риза с пафти и перли на очите на всемирски събития. Никога не е приказва за политика. С усмивка споделя, че Китин научил първо на български думата „ калина “ и я питал како значи. Той пък разказал за какво се споделя Китин – по този начин на езика на сахравите се посочва „ хлапак ” и от дете му лепнали прякора.

 

Княгинята мъчно приказва пред родните медии, но с помощта на Китин нацията научи, че принцесата не се оплаква от грахово зърно, а в противен случай – спяла в хамак в пустинята или напряко на земята. „ Тя е мощна, доста по-силна от множеството мъже, които познавам ”, споделя за нея брачният партньор й.

 

Е, към този момент Калина свалена от пиедестала на известна и харесвана патриотка, царска персона, превърната в елементарен човек, престъпил закона и моралните правила, ще има мотив да покаже дали в действителност е толкоз мощна, колкото твърди Китин.

Инфо: Уикенд

Тагове: княгиня Калина майкъл Джексън нос Антонио Хосе Муньос Китин Муньос Симеон Сакскобугготски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР